Mitä tehdä Xbox-tilisi ylijäämällä?

Kirjoittanut: Livegamers

04.12.2015

Tämä artikkeli on kolmannen osapuolen sponsoroima

Tiedät seuraavan; Ostat 10 euron arvoisen Xbox-lahjakortin Xbox Live Gold -alustalle, vaikka tarvitset vain 9,50 euroa ostaaksesi haluamasi lisäosan peliisi. Jonkun ajan päästä näistä pienistä summista kertyykin jo ihan kelvollinen summa, etkä oikein tiedä, mitä tekisit summalla, jota aina kertyy vain hieman. Siksi olemmekin laittaneet Top 5 –peliä, joihin voit käyttää tilisi ylijäämän. Tässä ne ovat:

1. Sonic-pelit

Tänä päivänä vain harva puhuu Blue Hedgehogista. Siksi emme suosittelekaan, että pelaisit sen uusimpia pelejä, vaan vanhaa kunnon trilologiaa: Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2 ja Sonic The Hedgehog 3 sekä Sonic Adventure –pelit ovat pelaamisen arvoisia. Pelatessasi näitä voit elää uudelleen niitä hyviä vanhoja aikoja, kun Sonic vielä merkitsi hyvää laatua.

2. Minecraftin tekstuuripaketit

Minecraft… kukapa ei olisi kuullut siitä? Harmi vain, että tarvitset enemmän kuin 5 euroa ostaaksesi koko pelin itsellesi, mutta saat pienellä rahalla ostettua itsellesi tekstuuripaketteja. Kokeile Halo-yhdistelmää. Jos Halo ei ole sinun juttusi, ovat Skyrim, Mass Effect tai The Simpsons –paketit myös vaihtoehto. Jokaiselle siis jotakin!

3. Street Fighter II’ Turbo: Hyper Fighting

Street Fighter 2 oli se peli, joka toi taistelupelit ihan uudelle tasolle. Street Fighter 2 olikin eniten pelattu peli ja jopa tänäkin päivänä uusia taistelupelejä verrataan Street Fighter 2 –peliin. The Hyper Fighting –editio on nopeampi kuin edeltäjänsä sekä sisältää muutaman uuden erikoishyökkäyksen. Good luck throwing Hadoukens!

4. Worms

Jokainen on varmaan miettinyt ainakin kerran, mitä madot tekevät ruutujen takana. Vastaus kysymykseen on itse asiassa aika yksinkertainen; tappavat toisiaan mitä oudoimmilla aseilla. Singoilla, granaateilla, tai räjähtävillä lampailla? Tämä peli saa sinut varmasti nauramaan joka kerta pelatessasi sitä ystäviesi kanssa. Osta peli täältä!

5. Doom

Kun ajattelet First Person Shooteria, ajattelet varmaan Call of Duty- tai Battlefield -peliä. Pelimaailman veteraanit menevät kuitenkin ajassa paljon taaksepäin, kun vielä Wolfenstein 3d, Quake ja tietenkin Doom –pelit olivat sitä jotain. Nämä pelit eivät varmastikaan ole sitä, mihin sinä olet tottunut. Outoja aseita ja eikä yhtäkkistä parantumista, vaan sinun täytyy kirjaimellisesti etsiä lääkkeitä tai mitä vain, jotta saat parannettua itsesi. Haluatko itse kokea, miten taistelupelejä pelattiin ennen? Voit ostaa pelin täältä!

Siinäpä se oli. Seuraavalla kerralla, kun tililläsi on pieni ylijäämä, tiedät mihin sen käyttää. Have fun gaming!