Pelaajalehden 1-vuotisjuhlat

Kirjoittanut: Livegamers

14.10.2003

Kuvat: Nurkkamestari
Pelaajalehti vietti 1-vuotisjuhliaan yhdessä 404-klubin kanssa Helsingin ytimessä. Tilaisuus järjestettiin lauantaina 4.10 Klaus Kurki Baarissa ja juhlat venyivät aina pikkutunneille asti Ravintola Memphisin puolella. Paikalle oli kerääntynyt mukavasti kutsuvieraita – Livegamersin edustajina tilaisuudessa toimivat Nurkkamestari ja PingKing.

Tunnelma oli erittäin hyvä, paikalla oli tarjoilun ja musiikin lisäksi tietysti paljon pelejä, kolme pelistandia, joissa pääsi kokeilemaan taitojaan esimerkiksi Soul Calibur 2:ssa, NHL 2004:ssä ja Freedom Fightersissa.

Koko illan kruunasi tietysti paikalle tuotu yllätyskakku, jonka vastaanotti ansaistusti illan pääsankari, eli lehden päätoimittaja Thomas Puha, joka oli juuri saapunut Tokion pelimessuilta.

Kutsuvieraiden joukossa nähtiin myös muita peli- ja TV-maailmasta tuttuja kasvoja, mutta meidän harmiksemme peliohjelma Playn juontajana tunnettu Piritta Hannula ei päässyt paikalle.

Yhteistyökuvioita

Livegamers ja Pelaaja ovat sopineet sivustomme ensimmäisestä mainosyhteistyöstä, ja tulevaisuudessa saammekin lukea tapahtumistamme myös Pelaajalehdestä.

Toteutamme myös yhteistyössä tulevilla Gameworld 2003 -messuilla huikean Counter-Strike Xbox -peliturnauksen, johon ilmoittautuminen alkaa sivustollamme myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Turnaus järjestetään klaanien välisenä pudotuspeleinä jotka pelataan lauantaina 22.11 klo 12-16 välillä, ja finaali kahden parhaan välillä klo 18. Palkintoja on luvassa, ja lisätietoa tästä turnauksesta tulee lisää lähiaikoina.

Kiitokset

Kaikilla paikalla olevilla tuntui olevan hauskaa ja tilaisuus oli kaikin puolin erittäin onnistunut!

Livegamers kiittää koko lehden toimitusta ja toivottaa onnittelut koko porukalle vielä kerran!