QA: Livegamers laajentuu

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2014

Aikaisemmin tänään Livegamers paljasti ehkä historiansa suurimman uudistuksen, josta kiusoittelimme etusivumme mystisellä videolla: Sonyn PlayStation-konsolit saapuvat Livegamersiin. Kuten julkistuksessa todettiin, on asiaa pyöritelty henkilökunnan kesken jo jopa tuskallisenkin pitkään. Koimme, että nyt jos koskaan on oikea hetki tiedottaa asiasta.
Miten uudistus tulee jatkossa näkymään sivustollamme? Se riippuu täysin siitä, miten sivustoamme käytät. Mikäli olet jomman kumman tai molempien Xboxien omistaja, niin ei huolta, muutos ei tule vaikuttamaan negatiivisesti Xbox-puolen tarjontaan. Tulemme jatkossakin järjestämään Xbox-turnauksia, tulemme uutisoimaan kaikista Xbox-aiheisista tapahtumista uutisrintamalla, tulemme keskustelemaan kanssasi Xbox-peleistä keskustelupalstallamme ja tulemme kirjoittamaan arvosteluita juuri niistä peleistä, jotka ovat intohimomme.

Mikäli olet PlayStation 3:n tai PlayStation 4:n omistava pelaaja, joka ei ole koskaan kuullutkaan Livegamersista tai et ainakaan ihan ole varma sivustomme tarkoituksesta, niin tervetuloa, tutustu paikkoihin ja ole kuin kotonasi! Tästä päivästä lähtien tulemme tarjoamaan palkinnollisia turnauksia ja liigoja iloksesi, mutta yhteisöömme kuuluu myös paljon muuta. Tekstin loppuosasta löydät muutaman linkin, joiden kautta voit tutustua sivustoomme sekä tämänpäiväisiin muutoksiimme. Alla yleisiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen tämänpäiväiseen uudistukseen.

Kysymys: Miten PlayStationin mukaan tuleminen Livegamersiin vaikuttaa Xbox-puoleen ja sen sisältöön?
Vastaus: Ei mitenkään. Xbox-puolen sisällöstä, turnauksista tai mistään ominaisuuksista ei karsita nyt eikä tulevaisuudessa mitään tänään julkistetun laajentumisen takia. Rekryämme juuri nyt tekijöitä PlayStation-tiimiimme, jotta voimme tarjota mahdollisimman laajasti sisältöä myös PlayStation-pelaajille.

Kysymys: Voinko osallistua samalla käyttäjätunnuksella sekä Xbox- että PlayStation-turnauksiin ja liigoihin?
Vastaus: Oletuksena voit. Muista kuitenkin turnaukseen ja liigaan osallistuessasi lukea säännöt kokonaisuudessaan.

Kysymys: Löysin PlayStation-puolen ominaisuudesta vian/puutteen, mistä voin ilmoittaa siitä?
Vastaus: Joko yksityisviestitse jollekin ylläpitäjälle tai alla olevassa ketjussa.

Kysymys: Useilla käyttäjillä on profiilissaan liitettynä Xbox Liven käyttäjätunnus. Voinko lisätä profiiliini PSN ID:n?
Vastaus: Kyllä! Voit tehdä sen klikkaamalla sivun ylälaidasta asetukset, sitten profiili, selaa sivua alaspäin kunnes näet kohdan ”PSN ID”.

Kysymys: Kuinka voin luoda klaanin PlayStation-puolelle?
Vastaus: Toistaiseksi PS-klaanit luodaan siinä miten Xbox-puolenkin klaanit. Työstämme parhaillaan klaani-osion uudistusta ja siitä tiedotetaan lisää, kun osion uudistus on saatu valmiiksi. Palautetta ja toiveita klaanipuolen uudistuksesta voit antaa alta löytyvässä klaaniosion uudistus -ketjussa.

Kysymys: Vertailin pelien ulkoasua / eri konsoleita / kerroin Xbox-ketjussa PlayStationin olevan paljon parempi, miksi viestini siirrettiin/poistettiin?!
Vastaus: Kaikki konsoleiden vertailut, peliversion vertailut ja muu konsolisotaan viittaava kuuluu tähän ketjuun.Ketjussa pätevät samat säännöt ja käyttäytymismallit, kuin muissakin ketjuissa. Pysy asiallisena!

Kysymys:Viestini/aihe x on hävinnyt. Foorumilla tapahtuu muutenkin omituisuuksia!
Vastaus: Ketju tai alue, jossa ketju sijaitsee, on luultavasti siirretty toiseen paikkaan. Uudistuksen myötä muokkaamme myös keskustelupalstaamme selkeämmäksi ja muokkailemme keskustelualueita yleisesti. Ilmoitamme, kun muutokset keskustelupalstan osalta ovat ohitse. Ohjeistamme samalla myös pelejä koskevien ketjujen avaamisesta.

Kysymys: Haluan lukea etusivulla ainoastaan Xbox 360-, Xbox One-, PlayStation 3-, PlayStation 4 -uutisia. Miten tämä onnistuu?
Vastaus: Klikkaa ”Uutisia-palkin” alla olevaa, haluamaasi uutisfiltteriä.

Kysymys: Haluan piilottaa osion X keskustelu-välilehdeltä, miten tämä onnistuu?
Vastaus: Avaa keskustelu-välilehti. Jos haluat piilottaa itseltäsi esimerkiksi Xbox One -alueen, niin klikkaa ko. alueen otsikon vieressä olevaa valkoista miinutista sinisellä pohjalla. Saat piilottamasi alueen/alueet takaisin näkyväksi klikkaamalla paikalle ilmestynyttä plussaa.

Kysymys: Haluan tarkastella ainoastaan alustan X saapuvia pelejä, miten se onnistuu?
Vastaus: Klikkaa saapuvat pelit -osiossa pudotusvalikosta haluamasi alusta ja sen jälkeen ”Ok”.

Kysymys: Pelitietokannasta puuttuu PlayStation 3:n / PlayStation 4:n peli X! Lisätkää se sinne, heti!
Vastaus: Olemme päivittäneet pelitietokantoja jo tovin, mutta tietokantojen päivittäminen jatkuu yhä tälläkin hetkellä. Pelitietokantaan liittyvistä asioista voit ilmoittaa täällä.

Kysymys: Voinko luoda yhteisöjä, jotka keskittyvät PlayStation-peleihin?
Vastaus: Voit! Löydät lisää yhteisöistä täältä.

Kysymys: Etsin peliseuraa PlayStationille, miten se onnistuu?
Vastaus: Katsasta alkuun nämä kaksi ketjua:

*PSN-pelaajatunnukset
*PlayStation 4 -pelisessiot

Lisää aiheeseen liittyviä linkkejä:

* Keskustelupalstamme säännöt
* Livegamers laajenee PlayStationeille -keskustelu
* Korjaus- ja bugiraportit PlayStation-osiosta
* Livegamers rekryää PS-tiimiinsä tekijöitä!
* Toiveiden tynnyri – mitä uutta tahtoisit seuraavaksi?
* Yleinen palaute sivustostamme
* Klaanipuoli uudistuu – jätä ideasi tänne!
* Xbox-pelaajapörssi
* Klaani-info
* Peliseura-alueemme
* Tietoa yhteisön luomisesta
* Pelisessiot XB
* Livegamersin joulukalenteri 2014