Stimulus-karttapaketti katsauksessa

Kirjoittanut: Livegamers

08.04.2010

Call of Duty: Modern Warfare 2 sai vihdoin odotetun lisäyksen karttavalikoimaan, kun Activision julkaisi Stimulus-karttapaketin. 1200 Microsoft-pisteen hintalapulla varustettu paketti sisältää viisi (5) uutta karttaa peliin. Näistä viidestä kartasta kaksi ovat jo aiempaa osaa pelanneille tuttuja. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen karttapaketti saatiin toimintaan ja ihan hyvä paketti sieltä tulikin. Tässä hieman kurkistusta tulleisiin karttoihin:
Crash

Call of Duty 4:n yksi parhaimmista kartoista on siis saatavilla nyt myös jatko-osaan. Tasapainoinen kenttä toimii edelleen, vaikkakin pelin tempo on hieman kasvanut lightweightien ja marathonien takia. Crash käy välillä jopa hieman pieneksi kaiken juoksentelun keskellä, mutta on silti hyvä lisä peliin.

Overgrown

Tämäkin on tuttua huttua CoD 4:n puolelta ja on Crashin tapaan hieman nostalgiaa herättävä kartta. Vanhat reitit ja paikat toimivat edelleen ja Overgrown antaa myös hyvän lisän MW 2:n kasvavaan karttavalikoimaan.

Bailout

Sitten täysin uusiin karttoihin. Bailout sijoittuu sodan jäljiltä jääneeseen asuntokeskukseen. Kartta tarjoa hyviä pitkiä näkölinjoja, sekä muutamia kiertoreittejä, joista on mahdollista koittaa kiertää vastustajan selustaan. Ikkunoita, ovia sekä korkeuseroja pullollaan oleva Bailout on mielenkiintoinen lisä ja toimii kaikissa pelimuodoissa.

Salvage

Nopeatempoista menoa on todellakin tarjolla, kun Salvage on käsittelyssä. Pienehkö kartta sijoittuu lumen täytteiselle romuttamolle, jossa on paljon reittejä pienen alueen sisällä. Näkökentät ovat tässä hyvin lyhyitä, joten tämä kartta ei todellakaan ole tarkka-ampujia varten. Kenttä on hyvin Scrapyard-tyylinen, joten kovin isoihin mättöihin ei tässä kannata ryhtyä.

Storm

Keskisuuri Storm sijoittuu nimensä mukaisesti myrskyiseen varastoalue lähiöön. Kenttää domioi iso halli keskellä kenttää, jonka ympärillä on runsaasti tilaa liikkua. Useita reittejä tarjoava kartta on oikein onnistunut ja toimii hyvin eri pelimuodoissa.

Kaiken kaikkiaan Stimulus-karttapaketti sisältää oikein hyviä karttoja, joita pelaa mielellään vanhojen karttojen jo hieman kyllästyttäessä. Tasapainoisia kenttiä on tarjolla ja muutama hieman nostalgiaa herättäväkin kartta on mukaan ympätty. Hintalappu tosin on hieman suolainen siihen nähden, että mukana on vain kolme täysin uutta karttaa. Pakettia voi kyllä suositella kaikille pelin faneille, mutta jos peli ei joka päivä levykelkassa pyörim, niin kannattanee ehkä odotella josko hinta siitä hieman tippuisi.

Kiitokset MadCrocille kuvaamisesta.