Testissä: Assassin’s Creed: The Watch

Kirjoittanut: Livegamers

07.06.2013

Uuden Assassin’s Creedin odotuksen pahimpaan piinaan on nyt tarjolla apua, sillä Ubisoft on julkaissut The Watch -nettisivuston. Salamurhaajien yleiseen mediakeskukseen pääsee liittymään Assassin’s Creed IV: Black Flagin ennakkotilaajille annettavalla bonuskoodilla. Sivuston kautta saa tietoonsa uusimmat uutiset koskien syksyllä julkaistavaa salamurhahippaa. The Watchissa on myös paljon pelin inspiroimaa fanitaidetta ja tietoa siitä, missä pelitapahtumissa pääsee peliä seuraamaan tarkemmin. Sivustolla on myös julkaistu uusia trailereita, ja käyttäjä pääsee testaamaan tietämystään Assassin’s Creed -aiheisissa visailuissa. The Watchia pääsee selaamaan tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Internet-verkostossa on takana hyvä idea tuoda innokkaita pelifaneja yhteen hypettämään, keskustelemaan ja nauttimaan tulevasta pelistä. Nettisofta on kätevä erilaisine palkkeineen ja jaoteltu aihepiireittäin näppärästi saataville. Sivuston päivitys on ripeää ja uusimmista megajulkaisuista saa myös sähköpostiinsa ilmoituksen. Suurin miinus on kuitenkin sisällön laatu ja oikeasti relevanttia tietoa saa etsiä suurennuslasin kanssa.

Pitkän linjan Assassin’s Creed -fanina olisin toivonut parempaa palkintoa ennakkotilaajalle. The Watch ei tarjoa mitään extraa muuten jo valveutuneelle peliuutisten seuraajalle, sillä kaikki uutiset ja trailerit ovat nähtävissä useilla peliaiheisilla sivustoilla.

Uusi Assassin’s Creed IV: Black Flag saapuu kauppoihin 31. lokakuuta. Peli saapuu Xbox 360:n lisäksi myös Playstation 3:lle, Wii U:lle sekä tulevan sukupolven konsoleille.

Katso traileri: