Valokeilassa: Boss IcemanFi

Kirjoittanut: Livegamers

19.07.2011

Valokeilassa-osiossa haastatellaan Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa haastateltavana on kovasti toivottu Boss IcemanFi.

Tervehdys Boss IcemanFi! Sinua on pyydetty haastateltavaksi erikoisen persoonasi vuoksi. Kerro hieman itsestäsi ja peliharrastuksestasi. Mistä pelaamisesi on alkanut? Millä pelikoneilla olet pelannut ennen Xboxia?

No synnyin Paimiossa, jossa asuin noin 2,5 vuotta. Sitten asuinpaikkani oli Lepaalla, joka on lähellä Hämeenlinnaa, ja sitten kun oli muutto Lahteen, niin täällä jotenkin aavistin, että 1990-luvun lopulla tulee Xbox. Silloin harva se päivä kokeilin miettiä hyvää Gamertagia. Ensin päädyin Boss HeeroYui -tagiin, joka tuli Gunda-animesta. Sitten kun tuli Xbox 360, vaihdoin Boss IcemanFi -tagiin, joka juontaa juurensa Mika Häkkisestä ja Kimi Räikkösestä, koska Häkkisellä oli sponsorina Hugo Boss ja Räikkösellä oli se Iceman-brändi.

Minun pelaaminen on alkanut Commodore 64 -koneella. Olen pelannut Commodore 64:llä, Amiga 500:lla, Amiga2000:lla, 8-bittisellä Nintendolla ja 16-bittisellä Nintendolla, joka muistetaan myös nimellä Super Nintendo.

Mitä pelejä suosit ja mitä pelejä odotat ilmestyväksi?

Itse suosin toiminta-, seikkailu-, sota- ja autopelejä. Odotan kovasti ilmestyväksi seuraavia pelejä: Highlander, Forza 4 ja uusi Deus Ex.

Entä millainen on peliluolasi? Millaisilla laitteilla pelaat ja onko elektroniikalla väliä pelaamisen kannalta?

Minun peliluolani on noin 50 neliötä oleva asunto, joka on minun omissa nimissä. Tällä hetkellä käytössä oleva pelikone on Xbox 360 Slim mattamusta.

Minulla on tällä hetkellä käytössä 32-tuumainen Samsungin televisio, joka on sitä HD Ready -tekniikkaa, mutta aion tulevaisuudessa ostaa ihan HD-television, ja se olis ehkä joku 45-tuumanen.

Mitä toivoisit peleiltä tulevaisuudessa? Millainen olisi unelmiesi peli?

No toivoisin, että Assembly-tapahtuman Forza-turnaukseeen osallistuisi enemmän porukkaa – siis enemmän kun jotain neljä tai viisi henkilöä.

Minulle on enempi autopelit mieleen, joten enempi autopelejä. Minun unelmien peli olisi sellainen Sims-tyylinen golfkentän rakennus- ja ylläpitopeli.

Miten kuntoilet?

No pyöräily on hyvää kuntoilua, ja yritän aina kotona töiden jälkeen nostella käsipainoja. Myös yritän aina kun mahdollista 15 minuuttia AB-DOer Twistillä.

Kertoisitko jonkun hauskan jutun?

Katsoessani Top Gearia eilen omalta koneeltani siinä nauratti kovasti se, kun Jeremy Clarkson sanoo, että miten saksalaiset yrittää sanoa englanniksi oravan (”squirrel”): squivivevoil 😀

Mitä mieltä olet Livegamersista ja sen kehityksestä?

Livegamers on mennyt omasta mielestäni ihan positiivisempaan suuntaan, mutta eniten ehkä kaipaan sitä toimintoa, jolla käyttäjät voi tehdä vaikka Top 5 -listan mitä pelejä odottaa ilmestyväksi.

Kiitos haastattelusta! Mitä terveisiä haluat lähettää käyttäjillemme?

Tehkää parhaanne pelatessa kuin myös pelien ulkopuolella. Ja on kiva kuulla hyvää läppää livessä.