Valokeilassa: F2Y I Jyri

Kirjoittanut: Livegamers

18.11.2009

Valokeilassa-osiossa haastatellaan Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa kuulumisiaan kertoilee Call of Duty 4:n suurtaituri F2Y I Jyri.

Morjesta vaan F2Y I Jyri! Olet päässyt tämän kuun Valokeilassa-artikkelin päätähdeksi! Miltä nyt tuntuu?

No itse asiassa naurattaa vähän, koska en ole kertaakaan ajatellut itse pääseväni haastatteluun, kun olen lukenut aikaisempia artikkeleja. Mutta kaiken kaikkiaan on kyllä ihan mukava fiilis.

Pyysin Livegamersin käyttäjiltä ehdotuksia tämän kuun valokeilaan ja sinun nimimerkkisi mainittiin. Miltä tuntuu kuulla, että sinulla on yleisön tuki takana?

Tämä oli todella yllättävää, mutta erittäin miellyttävä yllätys. En ole pitänyt itseäni mitenkään ”erityisenä” muiden rinnalla, mutta ilmeisesti huonot jutut ja jonkinmoiset pelitaidot on saaneet jotain aikaan. Kiitokset vaan siis kaikille ehdottaneille.

Olet ollut voittamassa yhteensä viittä (5) Livegamersin järjestämää kisaa Call of Duty 4:ssä. Kerro vähän näistä voitoista.

Joo, on niitä tullu voitettua muutama hassu turnee. Vaikka muutaman kerran onkin ollu niin lähellä, ettei ole tullut muutamasta muustakin turneesta voittoa (esimerkiksi ensimmäinen 1 vs. 1 -turnauksen finaali rxQ:ta vastaan päättyi 3-2, minkä itse vielä sössin niin, että kaveri oli stunneissa enkä osunu siihen ja menin vielä ite kuolemaan siihen ;D). Mutta onhan se aina hieno voittaa turnaus ja varsinkin henkilökohtaiset voitot tuntuu aina pikkasen paremmilta kuin joukkueen kanssa saavutetut. Vaikka totta kai joukkueturnauksia on kanssa hieno voittaa. Kiitänkin Finsanityn klaanilaisia hyvästä menestyksestä, koska joukkuepohjaisissa turnauksissa tarvitaan aina kaikkien panos.

Sinua on kutsuttu jopa Call of Duty 4:n parhaaksi suomalaiseksi pelaajaksi. Mikä on menestyksesi salaisuus? Kuinka paljon harjoittelet?

No en nyt ehkä ihan tolla tittelillä menisi itseäni mainostamaan, mutta vahvuuteni on ehdottomasti taktisuus. Ampumataidossa tiedän monta parempaakin pelaajaa, mutta sitten taas kun sen taktisuuden ja keskinkertaisen ampumataidon yhdistää, niin tulos on tämä. 😉

En niin sanotusti ”harjoittele”, mutta pelaan kyllä lähes päivittäin edes hetken.

Ketä vastaan et mielellään pelaisi CoD4:ssä yksi yhtä vastaan?

Tämä on helppo: se olisi ehdottomasti F2Y I Niko, koska pidän Nikoa yhtenä LG:n kovimmista ampujista ja pelaajista. Vaikka naisten kaatamisessa hän jääkin kakkoseksi. 😉

Olet voittanut Finsanityn kanssa myös Livegamersin järjestämän Ghost Recon: Advanced Warfighterin suomenmestaruuskisan vuonna 2007. Kerro vähän tästä voitosta.

Joo, se oli erittäin hienoa aikaa, ja GRAW oli klaanipeleistä mitä parhain. Siihen aikaan käytiin kyllä Finsanityn kanssa paljon taktiikoita läpi ja voitto tuntuikin kyllä erittäin maukkaalta sen jälkeen. Kaikki ne, jotka ovat pelanneet GRAWia tietävät varmasti, että taktisuus ratkaisee siinä enemmän kuin pelkkä ampumataito. Ja tuli tosissaan panostettua siihen peliin F2Y:n kanssa.

Mikä on tämänhetkinen lempipelisi?

Tällä hetkellä se on ehdottomasti uusin CoD eli MW2, koska ei tällä hetkellä ole juuri muuta pelattavaa.

Mitä peliä odotat tällä hetkellä eniten?

Eiköhän se ole uusin Ghost Recon, joka on tulossa joskus ensi vuonna.

Onko sinulla kertoa mitään hauskoja kommelluksia Live-urasi varrelta?

No tota noin… ei kyllä ihan hirveesti tule nyt mieleen. Ei tule oikeestaan mieleen kuin muutamat kuvat, joita on alkoholin vallassa tullut laitettua, sekä muutamat keskustelut, jotka oon käynyt läpi niin, että mikki on jäänyt päälle. :DDD Veikkaan, että ne jotka nämä muistavat, ymmärtävät minua kyllä. 😉

Mitä mieltä ylipäätään olet Xbox Livestä?

No nyt kun olen pelannut myös PS3-maailmassa, niin voin sanoa hyvällä omatunnolla, että kyllä Mikkisofta on niin paljon edellä tässä touhussa. Ainoa huono asia on tullut nyt taas siinä, kun on uus peli eli tää MW2 ilmestynyt, ja kaikki pelaavat sitä ja varsinkin öisin, kun jenkit tulee sitä pelaan, niin saattaa välillä mennä tukkoon koko CoDi. Mutta siis muuten olen kyllä tyytyväinen.

Haluatko lähettää erikseen terveisiä jollekin tai joillekin käyttäjistämme?

No totta kai kaikille Live-kavereilleni haluan lähettää ja erityisesti F2Y I Nikolle. Ja ai niin, kaikille naisille livessä tietenkin. 😉

Kertoisitko vielä hieman suhteestasi Livegamers-sivustoon?

No olen kyllä ihan tyytyväinen. Täällä tulee yleensä päivittäin käytyä ja luettua aina samat sivut. Ainoo, mitä vois aina toivoa lisää, niin on turnaukset, mutta niitähän toivois aina lisää. 😉 Siitä kumminkin kiitos LG:n pyörittäjille, että meille ”Xbox-nörteillekin” on joku paikka, jossa voidaan keskenään keskustella peleistä sun muusta, ja te jaksatte hommaa vapaa-ajallanne pyörittää.

Kiitos paljon tästä haastattelusta! Mitä tahtoisit sanoa Livegamersin käyttäjille yleisesti?

No tota mitäpä sitä nyt sanois. Ei muuta kun pelakkaa paljon ja varsinkin nyt MW2:ta. Törmäillään publaservuilla ja kattellaan matseissa ja toivottavasti monessa turneessa/liigoissa… ja ai niin, mikä tärkeintä, LOPETTAKAA SEN HC-PELIMUODON PELAAMINEN! ;D