Valokeilassa: JJR

Kirjoittanut: Livegamers

11.03.2014

Valokeilassa-osiossa haastatellaan Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa haastateltavana on Livegamersin uusi päätoimittaja JJR

Tervehdys ja tervetuloa Valokeilaan

-Terve, ja kiitos kunniasta.

Sinusta tuli Livegamersin uusi päätoimittaja, miltäs nyt tuntuu?

-Tunnen olevani valmis tehtävään ja olen kiitollinen ylläpidon luottamuksesta minua kohtaan. Aiemmat päätoimittajat ovat tehneet erittäin hyvää työtä Livegamersin parissa ja asettaneet riman korkealle, mutta annan kaikkeni, jotta täytän paikan vaatimat saappaat.

Livegamers vaihtoi omistajaa taannoin, luuletko tällä olevan vaikutusta valintaasi

-Tällaisista asioista päätetään yhdessä ylläpidon kesken ja äänestetään asiasta. Omalta osalta omistajan vaihtuminen vaikutti siinä määrin, että olin valmis ottamaan tehtävän vastaan, mikäli valinta kohdistuu itseeni.

Mitkä ovat tärkeimmät tehtäväsi?

-Pyrin kehittämään sivustoa muiden henkilökuntaan kuuluvien kanssa, ja tietenkin sivuston sisältö on päätoimittajan vastuulla.

Mitä uudistuksia lupaat tuoda sivustolle?

-Heh, yhdessä tätä tehdään ja ideoidaan… Viime aikoina on viilailtu sivuston visuaalista ilmettä – pieniä asioita näin alkuun, mutta tärkeitä. Pyrimme uudistamaan sivustoa kaikilta osa-alueilta ja tavoitteenamme on tuoda yksi merkittävimmistä uudistuksista päivänvaloon vuoden 2015 alkupuoliskolla. Lähitulevaisuudessa on myös odotettavissa jotain uutta, mutta siitä sitten tuonnempana. 😉 Muistutan nyt vielä, että näitä asioista ei tosiaan tehdä yhdessä illassa. Mennään päivä ja suunnitelma kerrallaan, niin saavutamme asettamamme tavoitteet.

Mitä ominaisuuksia mielestäsi sivustolta tulisi poistaa kokonaan?

-Juuri nyt en olisi poistamassa mitään, vaan keskitytään sivuston kehitykseen ja tähdätään korkealle.

Tuleeko klaanialueelle uudistuksia, joita on kovasti toivottu?

-Tulemme uudistamaan klaanialuettakin sitten, kun sen aika on. Toivomukset huomioidaan, ja tulemme kysymään niitä vielä tarkemmin.

Livegamers pääsi SEUL:n jäseneksi, tämä tietää siis painotusta kilpailulliseen pelaamiseen?

-SEUL:n jäsenyys avaa Livegamersille uusia mahdollisuuksia, ja tätä kautta pyrimme olemaan mukana eri tapahtumissa kehittämässä toimintaa etenkin konsolipelaamisen puolella. Täytyy muistaa, että yhteistyö on vasta alussa ja tulevaisuus on vielä hieman tuntematon, mutta olemme valmiita kohtaamaan tämän haasteen. Suuri haave on olla mukana mukana nostamassa Suomen konsolipelaamisen e-sports skeneä uudelle tasolle. Aika näyttää. Tämä varmasti tulee heijastumaan jollain tapaa LG:n turnauksissa jossain vaiheessa.

Onko tulossa muita uusia yhteistyökumppaneita?

-Uusia mielenkiintoisia yhteistyösuhteita pyritään luomaan jatkuvasti. Nämä mahdollistavat hienoja juttuja, kuten esimerkiksi EA Sports SM-kiertue, jossa olimme mukana mm. EA:n, Microsoftin ja Buzan kanssa järjestämässä toistaiseksi Suomen suurinta NHL– ja FIFA-turnausta. Livegamers kantaa kortensa kekoon myös hyväntekeväisyyden suuntaan ja on mukana tukemassa Kiusaamista Vastaan Ry:n toimintaa. Järjestön toimintaan voi tutustua heidän Facebook-sivuillaan (KiusaamistavastaanRy).

Ottaako Livegamers tulevaisuudessa enemmän osaa suuriin Lan-tapahtumiin Suomessa, Lantrekin lisäksi siis?

-Tuossa yllä kerkesinkin jo mainita, että pyrimme jalkautumaan kentälle ja haluamme olla mukana kehittämässä konsolipuolen skeneä. Vaikka meillä on jo hieman kokemusta tällaisesta, niin haaste se tulee olemaan ja olemme valmiita kohtaamaan sen.

Kiitos haastattelusta, loppuun terveiset käyttäjillemme

-Pidetään meininki rentona ja mennään iloisin mielin kohti kevättä.