Valokeilassa: Pirpana93

Kirjoittanut: Livegamers

01.05.2012

Valokeilassa-osiossa haastatellaan Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa haastateltavana on Pirpana93.

Tervetuloa Valokeilaan, Pirpana.

– Kiitos kiitos.

Kerro hieman itsestäsi ja peliharrastuksestasi. Mistä pelaamisesi on alkanut?

– Olen 19-vuotias tavallinen nuori nainen ja olen pienestä asti pitänyt kaiken maailman videopeleistä (Playstation, Nintendo ja Wii). Noin puolitoista vuotta takaperin kun pelasin ekan kerran Xboxilla, taisin pelata NHL 11:tä jos en väärin muista… *pyörittelee silmiään* Sen jälkeen jotenkin innostuin pelaamaan Xboxia aina, kun siihen oli mahdollisuus.

Olen kuitenkin vasta vähän aikaan pelannut Xboxilla, joten en ole kuin vuoden pelaillut CoDia enkä muita kuin Black Opsia ja MW3:a. CoDi tuli kuvioihin parisuhteen myötä, kun poikaystävä pelasi sitä aina. Aluksi pelasin sillon tällöin poikaystäväni kanssa vieraskäyttäjällä. Lopulta kun Black Ops alkoi sujua joten kuten ja rupesin pelaamaan kunnolla, tein oman käyttäjän ja ostin Live-aikaa. Nykyään pelaan CoDia koko ajan, eikä poikaystäväni oikeastaan enää ollenkaan. Nykyään olen hyvässä klaanissa, jossa kaikki ovat mukavia ja hyviä pelaamaan omalla tavallaan.

Miten tytöt otetaan pelaajina huomioon?

– Useimmiten pelaajat eivät usko alussa tai ollenkaan minun olevan naispuolinen pelaaja. Minua kutsutaan joka viikko 14-vuotiaaksi pikkupojaksi sekä helariksi. Varsinkin kun en ole sinänsä mikään huono pelaamaan, niin ei tahdota uskoa, että tyttö pelaa niin hyvin. Ja onhan se hieman erikoista, että tyttö pelaa ylipäätänsä Call of Duty -pelisarjan pelejä.

Kohdellaanko sinua jotenkin erityisesti?

– Eipä oikeastaan hirveämmin. Se hiukan riippuu henkilöistä, joiden kanssa pelaan. Joskus ihmiset ovat kilttejä ja heillä on jonkin sortin flirtti päällä tai he vain ovat ylipäätänsä mukavia koko ajan. Toiset taas huutelevat, että pitäisi olla keittiössä tai jotain muuta vastaavaa, koska heillä on oma mielipiteensä, jonka perusteella tytöt eivät voi pelata CoDia ja naisen paikka on keittössä.

Miltä tuntuu olla näinkin suuressa yhteisössä vähemmistöön kuuluva?

– Ei se oikein tunnu mitenkään erityiseltä, kun on tottunut olemaan harvoja naispuolisia muuallakin kuin Livessä. Olen tottunut omalla alallanikin tulemaan toimeen pelkkien poikien kanssa, kun harvemmin meitä naispuolisia sieläkään on.

Miten eksyit Livegamersiin?

– Kun liityin klaaniini, täytyi minun liittyä Gamebattlesiin ja tänne.

Mitä mieltä olet Livegamersista?

– Onhan tämä ihan mielenkiintoinen paikka, kun pääsee juttelemaan foorumeille, joissa voi sanoa harvana naisena oman mielipiteensä.

Toivoisitko, että Livegamersissä olisi lisää naisväkeä?

– Olisihan se toisaalta ihan kivaa, jos törmäisi enemmän naispuolisiin pelaajiin. Mutta toisaalta se on ihan sama, olisiko meitä lisää vai ei.

Kiitos haastattelusta! Mitä terveisiä tahtoisit lähettää käyttäjäkunnallemme?

– Kiitos kun pyysitte minua haastatteluun. Tämä oli erittäin mielenkiintoista. Ei muuta kuin erittäin mukavaa kevään alkua kaikille!
Ja erityiset terveiset hyvälle ystävälleni Niccelle!