Valokeilassa SloQwer

Kirjoittanut: Livegamers

21.12.2009

Uudistuneessa Valokeilassa-osiossa haastatellaan yhä Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa kuulumisiaan kertoilee pitkän linjan käyttäjä SloQwer.

Terve vaan, SloQwer! Sinut on ehdotusten kautta valittu uudistuneen Valokeilassa-artikkelin tähdeksi. Mitäs tykkäät?

Outoa, mutta samalla ihan mukavaa. Maksettu juttu tietenkin 😉

Livegamersin käyttäjätiedot paljastavat, että rekisteröidyit sivustolle jo 29.12.2003. Siitä tulee pian kuusi vuotta. Millaisia ajatuksia tämä herättää sinussa?

Kuuteen vuoteen mahtuu paljon hyvää ja tietysti vähän huonoakin, mutta ei se nyt mitään sen erikoisempia ajatuksia herätä. Hienoa aikaa enimmäkseen ollut.

Milloin aloitit peliurasi ja mitä pelikoneita omistat tai olet omistanut?

Pelaaminen tuli aloitettua jo pienenä poikana jolloin Mariot ja muut tasohyppelypelit olivat päivän sana.

Ensimmäinen oma pelikonsolini oli Nintendo 64, ja sen kanssa vietettiinkin monet hyvät hetket Zeldojen ja muiden ”legendapelien” kanssa. Siinä sitten vuosien varrella tuli Gamecube, joka oli oma kiva lisä pelaamiseen, mutta jäi nopeasti pölyttymään nurkkaan.

Hassua tässä on vielä se, että en ikinä edes harkinnut Xboxin hankkimista, mutta Microsoft oli lahjoittanut isäni työpaikalle yhden konsolipaketin, joka sitten arvonnan kautta osui meidän perheen talouteen ja tässä sitä nyt ollaan.

Siirrytäänpä sitten vähän taustojasi valoittaviin kysymyksiin, sillä sellaisia on näihin artikkeleihin toivottu. Mitäpä siis harrastat?

Olin harrastanut jalkapalloa FC Hongassa 15 vuotta, mutta lopetin viime syksynä, eikä tällä hetkellä ole mitään vakituista harrastusta paitsi tietenkin torttu ja keitto 😉

Entä millainen koulutus sinulla on?

Peruskoulun jälkeen opiskelin vuoden sähköalaa, joka osoittautui ihan vääräksi jutuksi minulle ja keskeytin sen. Nyt olen merkonomiopiskelijana kolmatta vuotta ja ensi kesänä pitäisi valmistautua.

Millaista musiikkia kuuntelet?

Musiikkimaku on aika laaja, mutta rajansa kuitenkin kaikella. ”Örinäheviä” ei esimerkiksi löydä omasta soittimesta yhtään.

Mitä toivot joulupukilta vuonna 2009?

Eiköhän sieltä jotakin pehmeää ja lämmintä tule tätä kylmää talvea varten, mutta jos jotain pelaamiseen liittyvää pitäisi toivoa, niin uusi Xbox-ohjain olisi kova sana, kun vanha sanoi sopimuksensa irti jokunen aika sitten.

Kerro viisi tällä hetkellä sinulle tärkeää asiaa.

Perhe, ystävät, joulu, loma ja ehkä se Xbox.

Palataanpa sitten taas pelimaailmaan. Sinua on kutsuttu yhdeksi Halon parhaista suomalaispelaajista ja turnaus- ja liigamenestyksesi puhuvat asian puolesta. Kuinka paljon harjoittelet?

Riippuu vähän elämäntilanteesta. Välillä päivittäin, välillä silloin tällöin.
Itse pidän kilpailullisesta pelaamisesta ja tietenkin jos haluaa pärjätä, on harjoitteleminen pakollista, mutta en ole ottanut omasta mielestäni pelaamista ikinä liian vakavasti ja ehkä siinä on osasyy menestykseen, kuka tietää…
Mitä saavutuksiin tulee, niin onhan sitä taitoa varmasti omissakin käsissä, mutta enemmän arvostan hyvää tiimiä jonka kanssa pelaaminen on hauskaa ja samalla toimivaa, esim. itse en ole voittanut yhtään yksilöturnausta, vaan kaikki voitetut turnaukset ovat olleet joukkuepohjaisia.

Kuka tai ketkä ovat Halossa pahimmat vastustajasi, jos omia klaanilaisia ei lasketa?

Noh tämä oli helppo, eli siis pahimmat vastustajat ovat Aussit heidän omalla ”kulta” hostillaan 😉

Mitä pelejä pelaat tällä hetkellä?

Halo 3 pyörii levyasemassa enimmäkseen, mutta kyllä MW2:kin joskus koneessa käy.

Entä mitä tulevaisuuden pelejä odotat eniten?

Nyt oikeastaan eivät muut pelit kiinnosta kuin Halo Reach, eli se tulee ainakin hankittua.

Mitkä mahtavat olla elämäsi viisi parasta peliä ja miksi juuri ne?

En nyt ehkä ihan viittä osaa perustella, mutta Nintendolla Zeldat olivat tämän pojan ilo nuorempana, ja syy ehkä se, että pelien kesto oli pitkä ja kiinnostus pysyi silti hyvänä. Xboxilla parhaat pelit omasta mielestäni ovat olleet Halo-sarjan pelit, koska LIVE-mahdollisuus toi pelaamiseen niin paljon lisää, että tänäkin päivänä jaksaa vielä vääntää muutamat pelit päivässä. Tietenkään ei pidä unohtaa vanhan boxin Wolfensteinia (jossa oma LIVE-ura tuli aloitettua ja tutustuttua sellaisiin pelaajiin, joiden kanssa olen vieläkin tekemisissä) ja Shadowrunia, joka on ehkä tämän hetken eniten yksilötaitoa vaatinut peli, mitä itse olen pelannut.

Pitkään pelanneilta on aina hauska kuulla kommelluksia Live-uralta. Kerro jokin tällainen

Paljon on sattunut ja tapahtunut, mutta yksi mieleen painuva kommellus tapahtui FHC-laneilla tänä kesänä.

Vaikka autopeleissä en itse ole koskaan pärjännyt, niin pitihän sitä nyt testailla omalla autolla, että millaista se rallikuskina oleminen tuntuisi pitkällä ja mutkikkaalla hiekkatiellä, ja kuten arvata saattaa, niin lopulta oltiinkin sitten ojan puolella ja kyydissä olleilla taisi valahtaa jotakin kaveriksi sinne housuihin. 😉 Ihme kyllä autoon ei tullut naarmuakaan ja pääsimme nopeasti jatkamaan matkaa.

Haluatko lähettää erikseen terveisiä jollekin tai joillekin käyttäjistämme?

FHC:n porukoille erikoisterveiset hyvistä yhteisistä hetkistä ja tietysti kaikille LIVE-kavereille tasaisesti.

Mun kanssa jos haluaa päästä pelailemaan, niin rohkeasti vaan kaveripyyntöä… PayPal only tietenkin 😉

Kiitos paljon tästä haastattelusta! Mitä tahtoisit sanoa vielä Livegamersin käyttäjille yleisesti?

Kiitos myös sinulle. Eikä kai tässä mitään ihmeempiä jaarittelemaan, hyvää joulua kaikille, muistakaa olla kiltisti ja syökää paljon piparia 😉