Valokeilassa: Team Menacen Juunaz

Kirjoittanut: Livegamers

26.03.2015

Valokeilassa-osiossa haastatellaan Livegamersin käyttäjiä, jotka syystä tai toisesta erottuvat edukseen. Tällä kertaa haastateltavana on Team Menacen Call of Duty -tiimin kapteeni Joonas ’Juunaz’ Salo, joka luotsaa joukkuettaan tulevana viikonloppuna Call of Duty Championships 2015 -lopputurnauksessa.

Tervehdys ja tervetuloa valokeilaan.

Morjesta ja kiitos! Edellisestä valokeila-haastattelusta olikin ehtinyt vierähtää melkein 3 vuotta, mutta kiva jälleen päästä kertomaan kuulumisia.

Voisitko esitellä vähän itseäsi ja tiimiänne?

Olen Joonas ’Juunaz’ Salo ja luotsaan meidän Call of Duty -tiimi Team Menacea viikonloppuna pelattavia MM-kisoja kohti. Meidän muut pelaajat ovat Eyedi, Gefkid ja beakd. Olemme kaikki jo ehtineet tovin pelata Call of Duty -sarjaa kilpailullisesti, niin emme välttämättä ole uusia kasvoja Livegamersin lukijoille jos on joskus osallistunut LG:n CoD-turnauksiin.

Varmistitte paikkanne CoD Championship -lopputurnaukseen, jossa on maailman 32 kovinta tiimiä. Millä fiiliksillä lähdette taistelemaan tittelistä maailman parhaana?

Fiilikset näin muutamaa tuntia ennen lähtöä ovat odottavan korkealla, haluttaisiin vain päästä pelaamaan. Lohkoomme osui Team EnVyUs jenkeistä, Plantronics.MindFreak Australiasta ja uX Gaming Saksasta. Meidän ei ennakkoon odoteta pääsevän jatkoon, mutta me tulemme varmasti taistelemaan kynsin ja hampain MindFreakin kanssa toisesta jatkopaikasta. Jos päästäisiin jatkoon, niin lähdetään yksi bo5-sarja kerrallaan pelaamaan ja katsotaan mihin asti rahkeet riittää.

Monia käyttäjiä varmaan kiinnostaa paljonko harjoittelette. Kuinka monta tuntia päivässä harjoittelette yhdessä?

Yhdessä olemme pelanneet muutamana iltana viikossa noin 4─5 tuntia päivässä, ja viikon ennen champseja olemme asuneet SEUL ry:n ylläpitämässä pelaajatalossa yhdessä ja pelanneet sen 10─12 tuntia päivässä.

Ennen Championshippiä tuli ilmoitus että DLC-mappi Drift lisättiin map rotatioon. Tuliko ilmoitus aivan puskista ja kuinka paljon olette ehtineet harjoitella uutta kenttää ennen lähtöä?

Se tuli meille kirjaimellisesti puskista ja ensireaktiot olivat sen mukaiset. Kauniisti sanottuna ei kovin innostuneina otettu tätä vastaan. Ongelmanamme on ollut, ettei ole oikein ketään, jota vastaan harjoitella sitä. Ollaan siis vain muutaman kerran pelattu kyseistä mappia. Onneksi sitä ei montaa kertaa tule champseissa vastaan, niin toivottavasti meidän turnaus ei siihen mappiin kaadu.

Liityitte Menaceen hetki sitten. Miten päädyitte kyseiseen organisaatioon?

Team Menacen omistaja otti minuun yhteyttä sen jälkeen kun oli selvinnyt, että päästäisiin pelaamaan EU regionalseihin. Saimme monia yhteydenottoja, mutta Team Menace on ollut pitkään kilpailullisessa skenessä mukana, suomalainen ja ennen kaikkea luotettava, niin heidän siipien alle oli helppoa liittyä. Lisäksi omistaja Teijo Sepponen on osoittautunut hyväksi jätkäksi, niin yhteistyö on lähtenyt meillä ihan hyvin liikkeelle.

Karsintaturnaus oli osalle teistä käsittääkseni ensimmäinen LAN-turnaus. Kertokaa miten omasta mielestä meni ja millainen tapahtuma oli?

Karsintapeli champseihin alkoi vähän kangerellen ja oltiin pahasti ottamassa turpaan, mutta noustiin siitä sitten vielä mappivoittoon ja seuraavatkin mapit voitettiin, vaikka jokainen mappi päättyi niin tiukasti kuin vaan voi päättyä. Siitä 3-0 voitto, ja sitten pelattiin puolivälierissä ranskalaista HyperGamesia vastaan. Ei olla onlinessa pärjätty niin hyvin kuin ne, mutta yllättäen huomasimme että mehän ollaan johdossa. 3-1 voitto niistä ja semeissä tuli Epsilon vastaan, mutta niiltä sitten suoraan 0-3 takkiin ja oltiin ulkona turnauksesta. Tapahtuma oli ihan jees ja paikka jossa pelattiin (lontoolainen oopperatalo), oli aika eksoottinen paikka, mutta toimi hyvin! Meistä pidettiin hyvää huolta ja ei kauheesti moitittavaa löydy.

Onnea ja menestystä matkaan koko Livegamerssin staffin puolesta 🙂 !

Kiitos ja muistakaa seurata meitä twitterissä, niin koitetaan laittaa sinne kuvia ja muita kuulumisia viikonloppuna kunhan saadaan nettiyhteys siellä.
@TheJuunaz
@Gefkid
@Eyedi1
@beakd_