Vuoden 2015 peli: Fallout 4

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2016

Vuosi 2015 on nyt historiaa. Muistoksi menneestä vuodesta pelihyllyissä istuu paljon mahtavia pelejä, joita tullaan pelaamaan vielä pitkään. Mutta mikä oli se vuoden 2015 paras peli? Entä missä pelissä oli vuoden paras ääninäyttely? Mille pelille Livegamersin ankara peliraati antaa vuoden 2015 parhaan pelin tittelin?
Vuoden 2015 parhaaksi peliksi valikoitui tiukassa Livegamersin peliraadin äänestyksessä Fallout 4. Tämä pelisarjan neljäs osa, jota fanit odottivat kaikkivaltiaan paluun tavoin. Fallout 4 tarjoaa pelaajille ainutlaatuisia elämyksiä ydintuhon jälkeisessä maailmassa.

”Bethesdan pelisuunnittelijat eivät petä sarjan uusimmassa tulokkaassa, joka perinteitä kunnioittaen on saanut nimen Fallout 4. Vaikka nimi ei omaperäisyydellä tai mielikuvituksella pääse leveilemään, itse peli tarjoaa sarjan uusille ja vanhoille ystäville tutun pelattavuuden ja hahmojen lisäksi myös tuoretta tekemistä, eikä pelkästään tarinan muodossa.” Lue Fallout 4 -arvostelu kokonaisuudessaan tästä.

Fallout 4 on todellinen pelaajien superpaketti. Fallout 4 upottaa pelaajan fantasiamaailmaansa, joka on täynnä niin paljon tehtävää, nähtävää ja löydettävää, että pelin sisältö voi ensimmäisten tuntien aikana tuntua ylivoimaiselta. Miten ihmeessä yksi ihminen voi luodata läpi suuren pelimaailman ja nähdä kaiken? Puhumattakaan erilaisista sivutehtävistä, joiden kulku ja lopputulos muuttuu pelaajan omien tekojen ja ratkaisujen kanssa.

Fallout 4 pysyy uskollisena faneilleen. Jos seikkailu, pienten asioiden säätäminen ja jokaisen nurkan tarkkaan tutkiminen on sinun juttusi, tuskin löydät AAA-julkaisuiden joukosta paremmin pelityylillesi uskollista peliä. Jos yllämainittu lähinnä nostivat karvasi pystyyn, kannattaa kiertää Fallout 4 kaukaa.

Livegamers suosittelee lisäämään vuoden 2015 parhaan pelin omaan pelikokoelmaan, sillä Fallout 4 tarjoaa ainutlaatuisia pelikokemuksia ainutlaatuisessa miljöössä.

Livegamersin peliraadin äänet jakautuivat seuraavasti:

Vuoden peli

Fallout 4, 6 ääntä
The Witcher 3, 4 ääntä
Rainbow Six Siege, 4 ääntä
Dying Light, 0 ääntä
Rise of the Tomb Raider, 0 ääntä
Bloodborne, 0 ääntä
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 0 ääntä