Vuoden 2015 urheilu-/taistelu-/ajopeli: Project Cars

Kirjoittanut: Livegamers

11.01.2016

Vuosi 2015 on nyt historiaa. Muistoksi menneestä vuodesta pelihyllyissä istuu paljon mahtavia pelejä, joita tullaan pelaamaan vielä pitkään. Mutta mikä oli se vuoden 2015 paras peli? Entä missä pelissä oli vuoden paras ääninäyttely? Mille pelille Livegamersin ankara peliraati antaa vuoden 2015 parhaan pelin tittelin?
Vuoden 2015 parhaaksi urheilu-/taistelu-/ajopeliksi valikoitui Project Cars. Viivytyksistä huolimatta Slightly Mad Studios onnistui tavoitteessaan luoda kilpa-ajosimulaattori. Project Cars on tuore ja toivottu tuulahdus autopelien tasapaksuun joukkoon. Ei pelkästään autopeli, vihdoin myös ajosimulaatio konsoleille.

Project Carsia en kuitenkaan loppupeleissä lähtisi vertailemaan muihin konsoleille tulleisiin autopeleihin. Oikeastaan en edes lokeroi Project Carsia autopeleihin, vaan ajopeleihin. Slightly Mad Studios onnistui luomaan pelin joka kasvattaa pelaajakuntaansa tasolla, jolla ei toistaiseksi vielä ole kilpailijoita.
Lue Project Cars -arvostelu kokonaisuudessaan tästä.

Project Cars antaa pelaajalleen parhaimman kokemuksen ratin ja polkimien välityksellä. Tiukista mutkista ei mennäkään niin vain sivuluisussa kahdensadankilometrin tuntivauhdilla. Project Cars valikoitui vuoden 2015 parhaaksi ajopeliksi, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen. Elämyksen, jota konsoleilla ei ennen Project Carsia oltu nähty.

Kertakäyttöiset ja väkinäiset urheilu-, ja nykypäivänä myös ajopelit, onnistuvat julkaisu julkaisun jälkeen lähes poikkeuksetta yllättämään muuttumattomuudellaan, joten valinta tästä kategoriasta ei todellakaan ole vaikea. Slightly Mad Studios on kunnianhimoisella Project Cars -projektillaan yksi viimeisistä mohikaaneista reboottien ja lypsykoneiden keskellä: tämä peli on tehty pelaajien ehdolla pelaajille. – Livegamersin peliraati

Livegamersin peliraadin äänet jakautuivat seuraavasti:

Vuoden urheilu-/taistelu-/ajopeli

– Project Cars, 7 ääntä
– NBA 2K16, 1 ääni
– Pro Evolution Soccer 2016, 1 ääni
– Forza Motorsport 6, 0 ääntä
– NHL 16, 0 ääntä
– FIFA 16, 0 ääntä
– Mortal Kombat X, 0 ääntä
– Need for Speed, 0 ääntä