Vuoden 2015 Vuoden soundtrack/äänimaailma: Star Wars: Battlefront

Kirjoittanut: Livegamers

18.01.2016

Vuosi 2015 on nyt historiaa. Muistoksi menneestä vuodesta pelihyllyissä istuu paljon mahtavia pelejä, joita tullaan pelaamaan vielä pitkään. Mutta mikä oli se vuoden 2015 paras peli? Entä missä pelissä oli vuoden paras ääninäyttely? Mille pelille Livegamersin ankara peliraati antaa vuoden 2015 parhaan pelin tittelin?
Livegamersin peliraadin mukaan vuoden 2015 parhaan äänimaailman sisälsi Star Wars Battlefront. Paljon haukkuja saanut Star Wars Battlefront on kuitenkin saanut jokaiselta haukkujalta kiitosta äänimaailmastaan ja soundtrackin autenttisuudesta. John Williamsin alkuperäiset Star Wars -sävellykset luovat peliin autenttisen Star Wars -tunnelman.

”Star Wars -universumiin liittyy niin paljon kaikkea mahdollista, mitä olisi lähes mahdotonta mahduttaa pelkästään yksiin pelikansiin. DICE ei olekaan yrittänyt kurottaa kokonaista kuolontähteä taivaalta peliä rakentaessaan, vaan se lainailee asioita sieltä täältä ja tekee ne varsin tyylikkäästi. Peli näyttää Star Warsilta, kuulostaa Star Warsilta ja tuntuu Star Warsilta!” Lue Star Wars Battlefront -arvostelu kokonaisuudessaan tästä.

Siinä missä alkuperäiset Star Wars -musiikit luovat tunnelmaa, tuovat autenttiset efektit Star Wars -maailman eloon. Aina ihokarvoja nostattavasta TIE-hävittäjän ulvonnasta Wilhelm-huutoon.

”John Williams forever! Jollei se riitä, niin *piu piu*. Autenttinen Star Wars -tunnelma.” – Livegamersin peliraati.

Livegamersin peliraadin äänet jakautuivat seuraavasti:

Vuoden soundtrack/äänimaailma

– Star Wars Battlefront, 6 ääntä
– Rainbow Six: Siege, 5 ääntä
– Bloodborne, 1 ääni
– Everybody’s Gone to the Rapture, 1 ääni
– Rise of the Tomb Raider, 0 ääntä
– Ori and the Blind Forest, 0 ääntä
– Fallout 4, 0 ääntä
– Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 0 ääntä
– Batman: Arkham Knigh, 0 ääntä
– Life is Strange, 0 ääntä
– The Witcher 3: Wild Hunt, 0 ääntä