WWE SmackDown® vs. RAW® 2007

Kirjoittanut: Livegamers

27.11.2006

Miten kattava Create-a-Wrestler-ominaisuus Xbox 360 -konsolilla on, ja onko mukana uusia kustomointimahdollisuuksia?
Painijan luominen on vielä kattavampaa kuin ennen, sillä olemme lisänneet mukaan yli 200 osaa, jotka hyödyntävät Xbox 360:n seuraavan sukupolven grafiikkaa. Lisäksi olemme heittäneet mukaan Stylize-mahdollisuuden, jonka avulla pelaajat voivat säätää kaikkea housujen istuvuudesta lahkeen käärimiseen ja edelleen lippiksen kallistuskulmaan. Luomuksiin voi lisätä siis vielä enemmän henkilökohtaista tyyliä.

Tukeeko peli Xbox Live Vision -kameraa, ja jos tukee, niin mitä lisäominaisuuksia se tarjoaa?

Peli ei tue Live Vision -kameraa, mutta rääväsuiset pelaajat saavat ilomielin hyökätä verbaalisesti vastustajiensa kimppuun käyttämällä apunaan Voice Chat -ominaisuutta. He voivat myös hyödyntää Team Chat -ominaisuutta pelin voittamiseksi tarvittavan strategian hiomiseen.

Pysyykö ohjaussysteemi samana kuin aiemmissa peleissä, vai onko uusia parannuksia tehty?

Tänä vuonna olemme tehneet radikaaleja parannuksia ohjaukseen, sillä oikealla tatilla hallitaan tarttumista. Tämä antaa WWE SmackDown vs. RAW 2007 -pelille intuitiivisimman pelikokemuksen ikinä. Sen lisäksi olemme tehneet vielä jännittävämpiä parannuksia lisäämällä Ultimate Control -liikkeet. Pelaajat suorittavat nyt kokonaisia liikesarjoja oikealla tatilla. Odottakaahan, kun pääsette kokemaan kuinka aivan uusilla tarttumaliikkeillä on hyödynnetty täydellisen hallinnan tunnetta suhteessa ympäristöstä löytyviin esineisiin.

Onko suunnitteilla Kauppapaikan kautta ladattavaa sisältöä? Esimerkiksi uusia painijoita, asuja, areenoita tai liikkeitä?

Kun WWE SmackDown vs. Raw 2007 räjähtää Xbox Liveen ensimmäistä kertaa ikinä, minulla on sinulle kaksi sanaa: sitten näet.

Voimmeko odottaa kustomoitavia soundtrackeja peliin, niin kuin WWE Raw 2- ja WWE WrestleMania 21 -peleissä alkuperäisellä Xboxilla?

Ikävä kyllä sellaisia ei tässä pelissä ole. Pelaajien ei ole kuitenkaan syytä huolestua, sillä tarjolla on kaikkein uusimmat tunnusmusiikit ja 12 erikoistunnaria Create A SuperStar -moodissa, sekä hittejä artisteilta kuten Oscar-voittaja Three 6 Mafia.

Mikä sinua pelissä innostaa kaikkein eniten?

Innokkaana painifanina minua innostaa eniten Money In The Bank Ladder Match -moodi. Ensimmäistä kertaa ikinä kuusi pelaajaa pääsee taistelemaan samaan aikaan siitä himoitusta salkusta. Matsi on rukattu perin pohjin siten, että WrestleManiasta tuttu draama ja kuolemaa uhmaavat liikkeet saataisiin toistettua.

Saammeko nähdä Roadwarriorsit (Legendat Roadwarrior Hawk sekä Roadwarrior Animal)?

Sääli sanoa tämä, mutta he eivät ole pelissä mukana tänä vuonna. Meillä on 15 uutta Legendaa mukaan lukien mahtavin tag team ikinä, ainakin minun mielestäni.

Mitä parannuksia olette tehneet äänitehosteisiin ja miten se vaikuttaa pelikokemukseen?

Pelaajat voivat nyt hyökätä toistensa kimppuun meidän Baarissamme ja parkkipaikalle sijoittuvissa tappeluissa, mutta he voivat myös näyttää epäonnisille vastustajilleen taivaan merkit upouudella Fighting in the Crowd -alueella. Mutta haluatpa sitten änkeä Supertähden pään flipperiin tai napata vierasperäisiä esineitä faneilta, se on hauskaa vain siihen asti, kunnes jotakuta sattuu… ja silloin se onkin jo ratkiriemukasta!

Voimmeko pelata jokaista ottelutyyppiä Livessä, esimerkiksi Elimination Chamber tai Battle Royale? Tuleeko Livessä olemaan liiga ehkä jokaiselle maalle tai maanlaajuisesti? Jos näin on, niin tulevatko liigat olemaan vain yksinpelissä vai myös tag teameille (mikä olisi mielenkiintoista klaaneille)?

Xbox Liven jäsenet pystyvät ottamaan yhteen yli 50 erilaisessa ottelutyypissä – kaikessa paitsi Elimination Chamber- ja Royal Rumble -otteluissa. Pelaajat voivat valita Player Match -moodin tai vaihtoehtoisesti Ranked Match -moodin, jossa he voivat harjoitella tai todistaa kykynsä. Ranked Match -moodissa jokainen voitto ja häviö lasketaan.