Assassin’s Creed Ragnarokin kuvakaappaukset paljastavat viikinkejä

Kirjoittanut: MavorsXXX

06.05.2019

Päivitys uutiseen: ComicBook.comin mukaan ainakin osa tiedoista ei pitäisi paikkaansa, sillä vuotopostaus on todistettu feikiksi. Emme siis välttämättä pääsekään Suomeen.

Alkuperäinen uutinen:

Netissä on jo useamman viikon pyörinyt tietoja, jonka mukaan seuraava Assassin’s Creed sijoittuisi viikinkien aikaan. Näistä ensimmäisen kerran vihjasi The Division 2 pienellä pääsiäismunallaan, kunnes Kotaku alkoi selvittämään asiaa pidemmälle ja sai tiedon, että pelin nimi tulisi olemaan Assassin’s Creed: Kingdom. Tai ainakin sitä se olisi ollut jossakin vaiheessa suunnittelupöytää.

Nyt 4Chaniin oli ilmestynyt postauksia, jotka väitetään olevan ”sisäpiiritietoa”. Tietojen mukaan pelin virallinen nimi tulee olemaan Assassin’s Creed Ragnarok ja se tulee sisältämään useita roolipelielementtejä, yhteistyöpelitilan, sekä paljon muuta. Pelialueisiin kuuluy useita maita, mukaanlukien Iso-Britannia, Norja, Ruotsi, sekä Suomi. Päähenkilö tulee olemaan Ragnar Lodbrokin ystävä ja pelin tarina liittyy legendaarisen Mjölnir-vasaran löytämiseen Ensimmäisen Kansan holvista. Peli tullaan julkaisemaan ensi vuonna.

Ubisoft ei ole vielä kommentoinut huhuja tai vuotoja millään lailla.

4Chan-postauksen yhteydessä julkaistiin myös useita kuvakaappauksia pelistä.

 

Lähde

Lisää kommentti