Battlefield V:n tulevaisuus tulee olemaan monipuolinen

Kirjoittanut: MavorsXXX

24.10.2018

Kuten aiemmin on kerrottu, Battlefield V ei tule sisälmätään maksullista kausipassia, tai ”Premium Passia”, kuten aiemmissa sarjan peleissä on ollut tapana. Sen sijaan lisäsisältö tulee olemaan kaikille ilmaista ja nyt pelin julkaisijana toimiva EA on avannut pelin julkaisunjälkeisiä aikoja. Peliin tullaan lisäämään erilaisia ajastettuja tapahtumia, jotka tarjoavat kukin hieman erilaista teemaa sodan keskelle niin yksinpelin, kuin moninpelinkin muodossa.

Ensimmäinen lisäpaketti saapuu joulukuun alussa nimellä Chapter 1: Overture. Tämä tuo mukanaan uutta yksinpelisisältöä, jossa sodan kauheuksia tarkastellaan saksalaisten sotilaiden näkökulmasta. Samalla mukaan tulee myös harjoitusmoodi, jotta pelaajat voivat testata erilaisia aseita ja ajoneuvoja turvallisissa olosuhteissa. Viimeisimpänä Overture tuo mukanaan tankkitaisteluun keskittyvän Panzerstorm-kartan.

Seuraavaksi pelissä alkaa Chapter 2: Lightning Strikes-tapahtuma, joka kestää tammikuusta aina maaliskuuhun saakka. Tämä tuo mukanaan erilaisia yhteistyötehtäviä, jossa ystävykset sotivat tietokonesotilaita vastaan. Samalla peliin tulee myös tuttu Rush-pelimuoto, sekä Squad Contest, jossa taisteluparit sotivat toisiaan vastaan maksimissaan 16 pelaajan taisteluissa.

Kolmantena saapuu Chapter 3: Trial by Fire, joka tulee olemaan Battlefield V:n battle royale-moodi ja toimii samalla tavalla kuin kaikki muutkin battle royale-pelit: Pelaajat aloittavat suurelta, mutta jatkuvasti pienevältä kartalta, etsivät aseita ja ampuvat toisiaan, kunnes vain yksi on jäljellä. Trial By Firen myötä mukaan lisätään myös ilmataisteluihin keskittyvä kartta.

Battlefield V julkaistaan 20. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle.

Lähde: EA

Lisää kommentti