Controlin ohjaaja haluaisi herättää Alan Waken henkiin

Kirjoittanut: iletzu

21.06.2018

Vastikään julkistetun, Remedy Entertainmentin kehittämän Controlin ohjaaja Mikael Kasurinen jutteli Dualshockers-sivustolle E3-tapahtumassa Alan Wake -pelisarjasta. Kasurinen kertoo, että hän haluaisi ehdottomasti nähdä vielä Alan Waken paluun, mutta mitään virallista ei asiasta ole ainakaan toistaiseksi keskusteltu.

”Haluan heti suoraan sanoa, että Alan Wake on hyvin rakas meille ja lähellä sydäntämme. Me kaikki Remedyllä rakastamme Alan Wakea ja luulen, että kaikki meistä haluaisivat nähdä uuden Alan Wake -pelin. En valitettavasti voi puhua aiheesta sen enempää, mutta katsotaan mitä pelisarjalle tapahtuu tulevaisuudessa.”

Aivan mahdotonta Alan Waken paluu ei ole. Remedy omistaa itse pelisarjan oikeudet ja ensimmäisen pelin fanit ovat huudelleet jatkon perään jo vuosikausia. Firma haluaa varmasti viimeistellä Controlin ensin rauhassa loppuun, eikä Controlin hyvä menestys ainakaan heikentäisi Alan Waken paluun mahdollisuutta.

Alan Wake julkaistiin Xbox 360:lle sekä Windowsille vuonna 2010. Remedyn viimeisin peli, Quantum Break, julkaistiin niin ikään Microsoftin Xbox One -alustalle sekä Windowsille. Control sitä vastoin tullaan julkaisemaan Xbox Onen ja Windowsin lisäksi myös PlayStation 4:lle.

 

Lähde: PlayStation Lifestyle

Lisää kommentti