Crackdown 3 saapuu viimein – mutta moninpeli ei tue partyja

Kirjoittanut: MavorsXXX

12.02.2019

Pahasti myöhästynyt Crackdown 3 on viimeinkin tulossa tällä viikolla. Alunperin sen piti saapua jo vuonna 2016, mutta julkaisua siirrettiin vuodella, jotta sen avulla voisi boostata Xbox One X:n myyntejä. Touhu meni kuitenkin useasta syystä pahasti pieleen ja julkaisu venähti usealla vuodella eteenpäin.

Nyt peli on kuitenkin ihan oikeasti saapumassa ja ensimmäiset striimaus- ja arvostelukoodit ovatkin jo lähetetty. Ongelmia pelillä on kuitenkin edelleen, sillä nyt kehittäjä on kertonut, ettei sen 5v5-moninpeli tue Xbox Party-järjestelmää julkaisun yhteydessä. Et voi siis heittäytyä moninpeliin kavereidesi kanssa, ellette tuurilla pääse samaan peliin. Ryhmässäpelaaminen on kuitenkin tulossa ”myöhemmin, muun jälkikäteen julkaistun sisällön kanssa”.

Peliä odottavat ovat tietysti harmissaan kyseisestä uutisesta, kommentoiden tätä esimerkiksi seuraavanlaisesti:

On mukavaa saada tietää että ominaisuus, joka oli jo alkuperäisessä Xbox Livessä vuonna 2002, saapuu vuonna 2019 yli viisi vuotta kehitettyyn peliin julkaisunjälkeisenä sisältönä. Olen erittäin pettynyt teihin”. Toinen pelaaja taas kommentoi uutista sanomalla ”Peli on jo unohdettu, ennenkuin moninpeli saa kyseisen päivityksen”.

Crackdown 3 julkaistaan 15. helmikuuta PC:lle ja Xbox Onelle. Se sisältyy Xboxin Game Passiin, mutta on toki myös erikseen ostettavissa.

Lisää kommentti