Destiny 2: Forsakenin raidi läpäistiin alle vuorokaudessa

Kirjoittanut: MavorsXXX

16.09.2018

Destiny 2 sai äskettäin Forsaken-nimisen lisäosan, jonka mukana tuli tuttuun Destiny-tapaan valtava määrä sisältöä ja vielä enemmänkin. Samalla se toi myös uuden kunnollisen raidin, kun aiemmissa lisäosissa mukana on ollut vain niin sanottuna ”miniraideja”. Kun Last Wish-niminen raidi perjantaina viimein aukesi, ryntäsivät isoimmat Destiny-klaanit vääntämään sitä läpi ja kilpailemaan, kuka on sen ensimmäinen suorittaja. Työ ei vienyt vuorokauttakaan, sillä Clan Redeem läpäisi kyseisen tehtävän ajalla 18h 48min.

Läpäisystä palkinnoksi klaani sai erityisiä varusteita ja kuvakkeita, jotka kertovat pelaajien suorituksesta. Mutta ei siinä vielä kaikki, palkintona aukesi myös Strike-tehtävä nimeltään The Corrupted, joka on avoinna kaikille pelaajille. Varustetason tosin pitää ylittää 500, joten ihan heti kyseiseen tehtävään ei ole asiaa. Samalla karttakiertoon lisättiin myös uusi Gambit-kartta: Cathedral Of Stars.

Forsaken-lisäosasta on tulossa myös erillinen arvostelu, mutta pääpelin arvostelu sen sijaan on jo luettavissa. Kannattaa myös muistaa, että Destiny 2 on tällä hetkellä tarjolla ilmaisena PlayStation Plus-pelinä.

Lisää kommentti