Deus Exin pomoista voi selvitä myös tappelematta

Kirjoittanut: Livegamers

29.07.2015

Tuleva Deus Ex: Mankind Divided ottaa pesäeroa edeltäjäänsä pomotappeluiden suhteen. Yhteenotot Deus Ex: Human Revolutionin pomojen kanssa pakottivat myös stealth- ja pasifistipelaajat tarttumaan aseisiin. Nyt asia on toisin, lupaa Mankind Dividedin kehittäjätiimi.
Eidos Montrealin pelattavuudesta vastaava Patrick Fortier ja kerronnasta vastaava Mary DeMarle avasivat pelin pomotappeluita Official Xbox Magazinen viimeisimmässä numerossa.

”Meille on tärkeintä mahdollistaa erilasia pelitapoja, ja juuri se aspekti jäi puuttumaan edellisen pelin pomotappeluista. Tappelut olivat toki mielenkiintoisia, mutta eivät välttämättä ottaneet huomioon kaikkia pelaajia. Tässä mielessä Mankind Dividedin pomot tulevat olemaan paljon paremmin tasapainossa. Pomon voi päihittää stealth-tyylillä tai taistelemalla – tai keskustelemalla, mikä voi antaa mahdollisuuden hoitaa tilanne muulla tavoin.” Kertoi Fortier, ja De Marle lisäsi, että pomoista voi tosiaan selvitä ilman tappamista – valinta on täysin pelaajan. Pomotappelun lopputulos tulee myös vaikuttamaan pelin tarinan etenemiseen.

Deus Ex: Mankind Divided julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle vuonna 2016.