Resident Evil 3 remake huhtikuussa

Kirjoittanut: Rone

16.01.2020

Vuoden kenties odotetuin uusjulkaisupeli on kauhuklassikko Resident Evil 3. Se vie pelaajansa Raccoon Cityn kaupungin hyytäviin tapahtumiin täynnä hirviöitä ja verenhimoisia vastustajia. Pelin keskushahmona toimii S.T.A.R.-agentti Jill Valentine, joka yhdessä U.B.C.S.-sotilas Carlos Oliveran kanssa joutuu kohtaamaan pelin kammottavuudet silmästä silmään. Kaksikon sankariaikeita vastustavat kuitenkin monet tahot, joista tunnetuin on tietenkin hirvittävä Nemesis-arkkivihollinen. Tämän hurjan vastuksen pelkkä nimen mainitseminen tuo monelle mieleen karvat pystyyn nostattavia muistoja.

 

Sankarikaksikon ohella pelissä nähdään monia muita kiehtovia hahmoja, kuten alkuperäisen Resident Evil -pelin selviytyjiin lukeutuva S.T.A.R.-agentti Brad Vickers. Siviilien apuna toimii myös sotilaskokemusta omaava komentaja Mikhail Victor, jolle Raccoon Cityn asukkaiden suojelu on kaikki kaikessa. Kylmäverinen U.B.C.S.-joukkueenjohtaja Nicholai Ginovaef puolestaan kokee Jillin epäluotettavana tapauksena, joka vain tapattaa itsensä turhaan. Lisäksi U.B.C.S.-joukkoja edustavat hakkeritaitoinen Tyrell Patrick ja tarkka-ampuja Murphy Seeker. Mutkia matkaan tuovat myös pakenemishaluton Raccoon Cityn asukas Dario Rosso sekä etenkin uudet Metsästäjinä tunnetut hirviömäiset bioaseet, jotka ovat saaneet muotonsa ihmisten ja liskojen geeniperimästä.

Uusittu Resident Evil 3 -selviytymiskauhupeli yhdistää toimintaa ja kauhua toisiinsa sekä kiehtovan yksinpelin että epäsymmetrisen moninpelitilan keinoin. Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä peli on täysin alusta luotu kauhukokemus vertaansa vailla. Resident Evil 3 julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 3. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisää kommentti