Dragon Ball FighterZin toinen kausi paljastettiin

Kirjoittanut: MavorsXXX

28.01.2019

Bandai Namco on viimeinkin paljastanut huhutun kakkoskauden Dragon Ball FighterZ-tappelupeliin. Alunperin kausi piti paljastaa vasta pelin World Tour-finaaleissa, mutta kaikkien yllätykseksi kauden traileri rullattiinkin pyörimään jo huomattavasti aiemmin.

Traileri paljastaa kuuden uuden hahmon saapuvan mukaan hahmorosteriin uutena DLC-pakettina. Kaksi hahmoa ovat vielä pimennossa, mutta ensimmäiset kaksi ovat Dragon Ball Superista tuttu supervoimakas Jiren ja Z:sta tuttu Gohanin vaimo Videl. Seuraavat kaksi ovat Dragon Ball Super: Broly-elokuvasta tuttu Broly (hahmo on jo pelissä muutenkin, mutta uusi Broly on nimenomaan uutuuselokuvasta mallinnettu versio), sekä samaisesta elokuvasta tuttu nimihirviö Super Saiyan God Super Saiyan Gogeta.

Kaksi muuta hahmoa ovat vielä paljastamatta ja näistähän tietysti kaivatuin on Videlin isä, Mr.Satan ja toivoa sopii että taistelijoista voimakkain saapuisi areenalle uuden kauden myötä. Ensimmäiset hahmot saapuvat pelattavaksi jo 31. päivä tammikuuta. Sillä välin kannattaa käydä lukaisemassa pelin arvostelu.

Lisää kommentti