Fallout 76 on lisännyt kiinnostusta Länsi-Virginiaan

Kirjoittanut: Ramtoi

16.06.2018

Bethesdan tuleva Fallout 76 sijoittuu Länsi-Virginian maisemiin, Tuskin pelin kehittäjä arvasi, miten kiinnostus osavaltioita kohtaan nousi kun pelin traileri, ja erityisesti laulu ”Country Roads” paljasti minne päin Yhdysvaltoja holvi sijoittui.

Länsi-Virginian paikalliset sivustot ja laitokset ovat raportoineet kasvavasta kiinnostuksen määrästä, jonka odotetaan vielä kasvavan.  Esimerkiksi paikallinen nettisivusto WVExplorer.com kertoi sivuston liikenteen keskiarvon kasvaneen 2 000 kävijästä 30 000 kävijään päivässä.

Yhtenä pelin näyttämönä toimivasta Camdenin puistosta kerrotaan, että he saavat puheluita, joissa tiedustellaan puistoon liittyvää myyntitavaraa juuri siksi että paikka on pelissä. Puiston edustajat sanovat, että on kuitenkin vielä liian aikaista arvioida vaikutusta kävijämääriin, mutta kiinnostus on ollut suurta.

“Olemme nyt ensimmäistä kertaa kuvattuna videopelissä, ja se on vaikuttanut meihin näin. Emme ole aikaisemmin saaneet tällaista kansallista huomiota, joten odotamme mitä tulee tapahtumaan.”

Fallout 76 julkaistaan marraskuun 14. päivä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, sekä PC:lle. Ennakkotilaajat tulevat saamaan pelistä oman betatestinsä.

Lähde: VGR

Lisää kommentti