Halo 3: Recon paljastuksia

Kirjoittanut: Livegamers

18.11.2008

Paljon puhutusta Halo 3: Reconista on julkaistu kiinnostavia tietoja Game Informer -lehden uusimmassa numerossa. Bungie kertoo pelimaailman olevan avoin, ja pelin idea toimii niin, että pelaaja aloittaa pelaamisen aiemmista Haloista tutulla ODST-hahmolla, joka yrittää löytää neljän tiimikaverinsa olinpaikat. Kaverit voi etsiä haluamassaan järjestyksessä, ja kun pelaaja löytää kaverinsa olinpaikan, alkaa takauma. Takaumissa pelaaja kokee tiimikavereidensa silmistä heidän tapahtumat noin puoli tuntia kestävissä lineaarisissa tehtävissä. Takaumien tehtävät ovat jokainen erilaisia, ja niissä pelattavat hahmot omaavat kaikki erilaisen varustuksen.
Vaikka Recon ei olekaan täysimittainen peli, ei se tarkoita, etteikö siitä löytyisi pelillisiä uudistuksia. Päähenkilöllä on käytössään uusi äänenvaimennettu konepistooli, kiinnostavia paikkoja löytävä näkötila sekä kämmentietokone. Vastakohtana tälle hahmo on paljon hitaampi sekä heikompi. Päähenkilöltä puuttuu myös aiemmista Haloista tuttu tutka. Tämä tarkoittaa sitä, että kampanjassa eteneminen on paljon varovaisempaa kuin Master Chiefillä riehuminen.

Recon sisältää kaikki Halo 3:sta tutut moninpelituet, kuten neljän pelaajan yhteistyötilan kampanjassa sekä theater-ominaisuuden. Ääninäyttelijöistä Bungie on paljastanut myöskin Halo 3:sta tutun Nathan Fillonin.

Bungie-veteraani Joseph Statenin johtama pieni kehitystiimi saanee Halo 3: Reconin valmiiksi Xbox 360:lle ensi vuoden lopulla.