Horisontti palaa Rainbow Six Siegen tulevalla kaudella

Kirjoittanut: MavorsXXX

09.02.2019

Rainbow Six Siege valmistautuu pikkuhiljaa neljänteen vuoteen uudella kaudellaan. Ensimmäinen kausi on Australiaan sijoittuva Operation Burnt Horizon, joka tuo uuden kartan lisäksi myös kaksi uutta operaattoria SASR:sta (Special Air Service Regiment).

Ubisoft kertoo uudesta kaudestaan seuraavaa:

”Neljännen vuoden ensimmäinen kausi lähestyy, tuoden mukanaan kaksi operaattoria SASR:sta. Yksi on hyökkääjä, jota kiinnostaa vain suorittaa työt loppuun, kun taas nopeasti toimiva puolustaja on hakemassa samalla myös kunniaa. Kaksi toisilleen vanhaa tuttua, jotka ovat liittyneet Rainbow-joukkoihin tuodakseen pientä aussilaista tyyliä ja taitoa toiselle puolelle maailmaa. Australialaisten mukana tulee myös uusi laite, joka pitää kiertelevät puolustajat varpaillaan ja toinen, joka laittaa hyökkääjät pieneen alakynteen…”

Vuotojen mukaan toinen tuleva operaattori on hyökkääjä Gridlock, joka pystyy jättämään maahan piikkiansoja. Kun puolustaja sitten astuu ansaan, ottaa hän hieman vahinkoa, mutta päästää myös äänimerkin, jonka myötä vihollistiimi osaa saapua sitten paikalle poistamaan huono-onnisen puolustajan pois pelistä. Puolustajan roolissa on Mozzie, jolla on kyky ottaa hyökkääjien dronet hallintaan ja käyttää niitä sitten hyökkääjiä vastaan. Kyseessä on siis hieman kuin puolustajana toimiva Dokkaebi.

Operaattoreiden lisäksi Burnt Horizon tuo myös uuden kartan, joka on ”täynnä australialaisia perinteitä pienillä twisteillä”.

Ubisoft pitää 17. helmikuuta Twitch-striimin, jossa kerrotaan lisää tulevasta kaudesta.

Lisää kommentti