Just Dance 2019 tarjoaa tanssittavaa satojen biisien edestä

Kirjoittanut: iletzu

17.06.2018

Ubisoftin E3-tapahtumassa julkistama Just Dance 2019 sisältää 40 hittibiisiä, jotka vaihtelevat tutuista tanssikappaleista moderneihin kpop-klassikoihin. Tällaisia ovat esimerkiksi Bruno Marsin ja Cardi B:n Finesse (Remix) -listahitti sekä BIGBANG-yhtyeen menevä Bang Bang Bang -kappale. Mukana tulevien kappaleiden ohella lisää musiikkia on saatavilla Just Dance Unlimited -palvelusta, joka sisältää yli 400 biisiä lisää. Just Dance Unlimited -palvelu on saatavilla muun muassa Xbox One ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

E3-pelimessuilla esiteltiin seuraavat kappaleet artisteineen:
Finesse (Remix) – Bruno Mars Ft. Cardi B
Bum Bum Tam Tam – MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
Bang Bang Bang – BIGBANG
Mad Love – Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
Shaky Shaky – Daddy Yankee
Dame Tu Cosita – El Chombo ft. Cutty Ranks
OMG – Arash Ft. Snoop Dogg
Mi Mi Mi – Hit The Electro Beat
Mama Mia – Mayra Verónica
Narco – Blasterjaxx & Timmy Trumpet
Fire – LLP Ft. Mike Diamondz

Lisäksi Just Dance 2019 -tanssipelin uusi käyttäjäalgoritmi oppii pelaajan tanssisuosituksista ja tekee sen perusteella yksilöllisiä kappalesuosituksia soittolistoineen. Tämän ansiosta Just Dance 2019 tuntuu entistä enemmän juuri pelaajan oloiselta peliltä. Dynaamisesti muokkautuva päävalikko pitää pelaajan ajan tasalla kappaleuutuuksista ja muista uutisista. Lisäksi erilaiset pelitilat sopivat monenlaiseen tarpeeseen. Näitä ovat erityisen suosittu World Dance Floor -pelitila (Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4) sekä kaloreita polttava hikoilupelimuoto ja lasten oma pelitila. Lapsille suunnatussa pelitilassa tanssiliikkeet ja koreografiat on suunniteltu yhdessä ammattilaisten kanssa juuri lapsille sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Lisäksi Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsolien kanssa yhteensopiva Just Dance Controller -älypuhelinsovellus täydentää peliä oivallisesti, sillä muita ohjaimia ei pelaamisessa tarvita. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

Lähde: Lehdistötiedote

Lisää kommentti