Kingdom Hearts 3 ja Final Fantasy VII julkistettiin ”liian aikaisin” vuotojen välttämiseksi

Kirjoittanut: MavorsXXX

25.06.2018

Kingdom Hearts 3:n ja uudelleenluodun Final Fantasy VII:n julkistamistapahtumista on tullut jo jonkinlainen vitsi, sillä peleistä näytettiin videomateriaaleja jo vuosia sitten. Pelejä ei kuitenkaan ole vielä kaupoissa näkynyt ja Kingdom Hearts 3:kin sai vasta äskettäin virallisen julkaisupäivän. Ennenaikaisella julkistuksella on ollut kuitenkin selkeä syy, kertoo Square Enixin Tetsuya Nomura.

”Pelin julkistamispäätös on vaikea varsinkin silloin, kun fanien tuoma paine on jotain aivan käsittämätöntä. He kyselevät usein ”Oletteko työstämässä tätä” tai ”Miksi ette tee jatko-osaa tälle?”. Tilanne ei helpotu ollenkaan julkistuksen jälkeen, vaan silloin kysymykset ovat ”Milloin se saapuu, milloin näytätte uuden trailerin?”. Kun nettiin alkaa ilmestyä yhä enemmän fanien tekemiä feikkitrailereita, moni alkaa pitämään niitä totena. Tällöin kehittäjän pitää alkaa vakavasti harkitsemaan antaako kysymyksiin vastauksen vaiko ei. Olen erittäin tietoinen, että julkistimme Final Fantasy VII Remaken aikaisin, mutta myös pelikehityksessä sana leviää ja joku saattaa vaikka vahingossa vuotaa pelistä jotakin ennakkomateriaalia. Näistä syistä emme halunneet pitää peliä enää salassa, vaan päätimme tehdä sille virallisen julkistuksen.”

Final Fantasy VII Remake ei ole vielä saanut virallista julkaisupäivää, mutta Kingdom Hearts 3 saapuu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 25. tammikuuta.

Lähde: PlayStation Lifestyle

Lisää kommentti