Livegamers jättää vanhan taakseen

Kirjoittanut: Livegamers

29.04.2018

Livegamersin ulkoasu ja sisältö päivittyi sunnuntaina 29.4.2018. Tämän myötä jätämme taaksemme pääosin kaiken vanhan, poislukien uutiset, arvostelut sekä artikkelit.

Livegamersin ylläpito ja henkilökunta on jo pitkään ollut sitä mieltä, että sivusto on jäänyt ajastaan jälkeen ja vanhanaikaiset järjestelmät myös hankaloittavat jokapäiväistä työtä. Muutokset kuitenkin vaativat aina oman aikansa, kun sivusto on täysin yksityisen omistuksessa sekä riippumaton muista tahoista. Nyt toteutuneen uudistuksen myötä sivustosta tulee kuitenkin selkeämpi sekä suoraviivaisempi, joka näkyy niin käyttäjille, kuin henkilökunnallekin.

Uudistettu sivusto ei välttämättä näy välittömästi kaikilla käyttäjillä, mutta kun näin käy, pyydämmekin pienen makustelun ja tutustumisen jälkeen palautetta foorumin palauteketjuun sekä ongelmatilanteissa infoa niille varattuun ketjuun. Livegamersin uudistuminen ei jää myöskään pelkästään visuaalisen ilmeen uudistumiseen. Olemme valmistelleet ja tulemme miettimään jatkossakin valtavan määrän uudistuksia ja sisältöä. Ideoita ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan joko foorumilla tai yksityisviesteillä henkilökunnalle.  Turnausten kanssa on ollut jo jonkun aikaa hiljaiseloa, mutta herätellään pelaajat myös tällä saralla, kun saamme valmiiksi uuden turnaustyökalun.

Toivottavasti nautitte uudesta ilmeestämme ja toivomme, että Livegamersin vuosi 2018 on uuden ajan vuosi! Uusien tuulien keskelle toivomme myös uusia staffilaisia, joiden myötä voimme astua uuteen aikaan uusien ideoiden kanssa. Mikäli tahdot olla rakentamassa uutta Livegamersia, laita sähköpostia osoitteeseen admins(at)livegamers.fi.

Huom: Käyttäjätunnukset ja keskustelupalstalle kirjoitetut tekstit ovat sivuston uudistuessa nollattu, joten kaikki käyttäjät joutuvat tekemään itselleen uudet tunnukset. Parempi onkin aloittaa puhtaalta pöydältä ja tulla mukaan täysin uudistuneelle sivustolle!

4 kommenttia artikkelista “Livegamers jättää vanhan taakseen”

Lisää kommentti