Mega Man saa oman elokuvan

Kirjoittanut: Melekkone

04.10.2018

Pelikehittäjä Capcom ilmoitti tänään, että Mega Man tulee saamaan oman näytellyn elokuvansa. Mega Man nousi 1980-luvun lopulla Capcomin ikoniseksi hahmoksi, josta on tehty lukuisia videopelejä, sarjakuvia, sekä piirrossarjoja.

Tulevan elokuvan tulee ohjaamaan Henry Joost ja Ariel Schulman. Apinoiden planeetta-elokuvista tunnetuksi tullut Chernin Entertainment tulee tuottamaan elokuvan yhteistyössä digitaalitehostesuunnittelija Masi Okan kanssa. Masi Oka on luonut mainettaan muun muassa Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu ja uudempien Tähtien sota -elokuvien tehostesuunnittelijana. Näillä näkymin Mega Man -elokuvan levityksestä vastaamaan 20th Century Fox. Capcomin mukaan uudella Hollywood-elokuvalla pyritään vetoamaan sekä uusiin katselijoihin, että jo vanhoihin faneihin.

Tapaus ei ole ainutlaatuinen Capcomin kohdalla, sillä Capcom on siirtänyt muitakin videopelejään valkokankaalle, kuten Street fighter (1994) ja Resident Evil (2002). Lokakuun alussa Mega Man sai jatkoa pelisarjalleen, kun kahdeksannen sukupolven konsoleille julkaistiin Mega-Man 11.

Lähde: Capcom

Lisää kommentti