Operation Archangel tuo Rainbow Sixin mukaan Ghost Recon Wildlandsiin

Kirjoittanut: MavorsXXX

24.07.2018

Ubisoftin kaksi tämän hetken suosituinta räiskintäpeliä lyövät hynttyyt yhteen, kun Ghost Recon Wildlands saa Operation Archangel-nimisen tapahtuman. Tapahtuma antaa pelaajille käyttöönsä sisältöä Rainbow Six Siegestä niin kampanjaan, kuin pelaajienkin väliseen mittelöön.

Operation Archangel on kaksiosainen PvE-tehtävä, jonka läpäisystä saa Caveiran hansikkaat, jotka kädessään pelaaja voi tehdä Rainbow Six Siegestä tutun Caveiran lähitaisteluliikkeen. Erikoisominaisuutena se paljastaa samalla myös ympäristössä kulkevat viholliset. Tehtävän yhteydessä on myös mahdollista saada Rainbow Six Gear Pack, joka pitää sisällään Caveiran Luison-pistoolin, HK 416-rynnäkkökiväärin, Valkyrien päähuivin, sekä Twitchin naamion.

PvP sen sijaan saa kaksi uutta sotilasluokkaa, Toxicin ja Surgeonin, joiden inspiraation lähteenä ovat Rainbow Six Siegestä tutut Smoke ja Doc. Toxicin taito on lennokki, joka voi kylvää ympäristöönsä taistelukaasua. Surgeon sen sijaan voi herättää tovereitaan kauempaa käyttäen siihen tarkoitettua pistoolia. Tapahtuma tuo mukanaan myös kaksi uutta moninpelikarttaa, uuden spektaattorimuodon nimeltään Observer ja Ghost Moden, joka on pysyvän kuoleman PvE-vaikeustaso.

Päivitys on saatavilla ilmaiseksi tästä päivästä eteenpäin.

Lähde: Ubisoft

Lisää kommentti