Pelaa demonina ja tunkeudu toisen peliin – DOOM Eternalista esiteltiin reilusti pelikuvaa

Kirjoittanut: MavorsXXX

11.08.2018

Yhdysvalloissa pidettävässä QuakeConissa on paljastettu paljon uutta tietoa tulevasta DOOM Eternalista, josta näytettiin myös vartin verran kunnollista pelikuvaa.

DOOM Eternalissa tulee olemaan tuplasti enemmän vihollisia, joista osa on vanhoja tuttuja uuden ulkonäön kera, osa taas sarjalle täysin uusia tuttavuuksia. Pelissä tulee olemaan myös paljon uusia varustemodifikaatioita olkapääsingosta käsivarsiterään. Hahmon liikkumista on parannettu monin tavoin, sillä nyt Doomguy osaa esimerkiksi syöksyä eri suuntiin ja kiivetä paremmin erilaisten tolppien ja kielekkeiden päälle.

Hauskana uutuutena peliin on lisätty moninpelitila, joka antaa pelaajille mahdollisuuden pelata demonina. Tällöin voi tunkeutua toisen pelaajan peliin, jolloin yksi rivivihollisista saattaakin olla ihmispelaaja, eikä pelkästään tekoälyllä toimiva hirviö. Tila on kuitenkin täysin vapaaehtoinen, joten mikäli haluat pelata pelisi ilman väliinputoajia, on sekin mahdollista.

Julkaisupäivää DOOM Eternal ei vielä saanut, mutta se tullaan julkaisemaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille, sekä PC:lle.

Lähde: Gamespot

Lisää kommentti