Portion Boys -änärikiertue: Jyväskylä 26.7.

Kirjoittanut: Rone

08.08.2019

Jyväskylän osallistujalista oli tullut jo hyvissä ajoin täyteen. Varapaikoillekin jäi vielä kolme, joten pelaajista ei siellä ollut puutetta.

Taso tuntui olevan odotetun kova. Tiukkoja otteluita nähtiin ensimmäiseltä kierrokselta asti. Tasosta kertoo myös se, ettei yksikään Portion Boyseista päässyt toiselle kierrokselle.

Karsintaturnauksen ehdoton ykkönen, Arttu Mustila, vei pelit ylivoimaisesti finaaliin asti. Finaali alkoikin Mustilan maalieron ollessa 20-0. Finaalissa Mustila sai selkeästi kovemman vastuksen Toni Karjaluodosta. Peli oli todella tiukka ihan viimeisille minuuteille asti. Toni Karjaluodolle avautui lähes viime sekunneilla vielä mahdollisuus tasoittaa peli ja viedä se jatkoajalle. Peli päättyi kuitenkin varsinaisella peliajalla 5-4 Mustilalle.

Pronssiottelu alkoi hyvin yksipuolisesti. Hannes Pyöriä dominoi alkuun ja Jani Ijäs jäi jo 4-1 tappiolle. Ijäs ei kuitenkaan luovuttanut – kuten hänen ystävänsä katsomossa – vaan taisteli pelin vielä erittäin tiukaksi. Myös Ijäksellä oli lopussa mahdollisuus tasoittaa peli, mutta tasoitusmaalia ei tässäkään pelissä nähty. Pronssi ja viimeinen jatkopaikka menikin finaalin tapaan 5-4 Pyöriälle.

Karsintaturnauksen kolme parasta oli: 1. Arttu Mustila, 2. Toni Karjaluoto, 3. Hannes Pyöriä.

Kiertueen toiseksi viimeinen karsinta käydään jo tänä perjantaina, eli huomenna 9.8. Kuopion Feel Vegasissa. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot huomisen tapahtumasta osoitteesta: http://www.feelvegas.fi/ajankohtaista/portion-boys-anarikiertue-feat-roope

Lisää kommentti