Rainbow Six Siegen tulevat operaattorit ja hirviöt paljastettiin

Kirjoittanut: Livegamers

19.02.2018

Ubisoftin järjestämässä Rainbow Six Invitational-turnaustapahtumassa esiteltiin Rainbow Six Siegen seuraavaa kautta, nimeltään Operation Chimera. Esittelyssä olivat niin tulevat operaattorit, kuin täysin uusi Outbreak-pelimuotokin.
Tulevat operaattorit ovat ranskalainen hyökkäysoperaattori Lion, jonka erikoisuutena on taivaalla leijuva lennokki. Lion pystyy lennokin avulla skannaamaan kaikki alueen liikkuvat viholliset, jonka jälkeen ne näkyvät jonkin aikaa seinien läpi reaaliajassa.

Toinen operaattori tulee Venäjältä ja on nimeltään Finka. Myöskin hyökkääjänä toimiva Finka on joukkueensa lääkintämies, joka pystyy parantamaan tiimikavereitaan ja antamaan heille myös adrenaliinibuustin. Toisin kuin Doc, hän pystyy parantamaan koko tiimiään kerralla, ei ainoastaan yksittäistä sotilasta. Samalla hän antaa myös tovereilleen boostin, joka parantaa aseenhallintaa huomattavasti, mutta myös nopeuttaa sydämen toimintaa, joka taas on suuri etu esimerkiksi Pulselle ja Smokelle.

Toinen ja ehkä vielä isompi tulokas seuraavalle kaudelle on Outbreak-tapahtuma, joka sai viimeinkin kunnollisen esittelyn. Kyseessä on kolmen hengen tiimissä pelattava yhteistyöpeli, jossa valitut operaattorit joutuvat taistelemaan vaarallisia hirviöitä vastaan. Outbreakissa on viisi erilaista vihollistyyppiä, kolme eri karttaa, useita muuttuvia elementtejä, sekä muutama pieni pelillinen uudistus, kuten sammutettavat taskulamput.

Operation Chimera saapuu maaliskuun 6. päivä kaikille alustoille.

Lisää kommentti