Salama iskee Battlefield V:n seuraavassa lisäpaketissa

Kirjoittanut: MavorsXXX

15.01.2019

EA ja DICE ovat paljastaneet toisen lisäripaketin Battlefield V:een. Ilmaiseksi jaettava lisäosa on nimeltään Chapter 2: Lightning Strikes ja se tulee tuttuun tapaan sisältämään uusia aseita, ajoneuvoja, sekä pelimuotoja.

Salaman isku tuo mukanaan neljä uutta asetta: lääkintämiehen Zk-383 SMG, rynnäkkösotilaan Modele 1944 rynnäkkökiväärin, tukijoukkojen M1922 MMG:n ja kiikarikiväärin, jota ei kuitenkaan mainita lisäosan tiedoissa lainkaan. Aseet voi avata itselleen suorittamalla viikkotehtäviä tammikuun ja helmikuun aikana.

Pelimuotoja saapuu kaksi, joista toinen on aiemmistakin peleistä tuttu Rush. Lisäksi saapuu myös Squad Conquest, joka on ”tiiviimpi versio tavallisesta Conquestista”. Intensiivisessä pelimuodossa kaksi 16 pelaajan joukkuetta jaetaan pienempiin ryhmiin, jotka sitten kamppailevat kolmesta valtausalueesta, eikä yksin pelaavia ole. Squad Conquest on pelattavissa vain 17. – 30. päivä, ainakin toistaiseksi. Rush saapuu maaliskuun puolella, sekin vain väliaikaisesti.

Peli saa samalla myös paljon uusia korjauksia, joista mainitsemisen arvoinen on ”kokemuksen parantaminen hengenlähdössä”. Tämä tarkoittaa käytännössä uudenlaista killcamia ja tarkempia tietoja kuka ampui, millä ampui ja mistä ampui.

Virallisesti Chapter 2: Lightning Strikes saapuu 17. päivä tammikuuta, mutta EA:n mukaan ”Lisäsisältö alkaa pyörimään jo 15. päivä”. Ilmeisesti siis vain tietyillä pelialustoilla tai tietyille pelaajille. Enempää tietoa ilmoitus ei sitten kerrokaan.

Lähde

Lisää kommentti