Sea of Thieves sai mittavan sisältöpäivityksen

Kirjoittanut: TheRealPHombre

28.11.2018

Raren kehittämä Sea of Thieves laajentui tänään mittavalla sisältöpäivityksellä, joka tottelee työnimeä Shrouded Spoils.

Laajennus tuo mukanansa sumuiset sääolosuhteet, jonka myötä merenkulku on astetta vaikeampaa, erityisesti ilman kaveria. Sen lisäksi merimaisemia tästä lähtien täydentävät myös ihmispelaajien lisäksi koneiden ohjastamat elävät kuolleet sekä heidän merirosvolaivansa.

Aiemmassa sisältöpäivityksessä saapunut Megalodon (jättimäinen hai) saa uusia variaation muotoja ja on täten tappavampi kuin koskaan. Kraken ei myöskään tunne armoa enää pienempien laivojen osalta, vaan hyökkää surutta kimppuun. Se on oppinut uusia temppuja. Megalodonin ja Krakenin kukistavia odottaa jatkossa tuntuva palkkio – enää ei tarvitse jäädä tyhjin käsin.

 

Uutteria kullankaivajia odottaa muutama mukava yllätys. Luurankojoukkioiden täyttämät hylätyt merirosvotukikohdat tarjoavat jatkossa uniikkeja aarteita. Veden alta löydettävät merenneitoa muistuttavat patsaat tarjoavat harvinaisia kiviä, joissa vaihtoarvo on kunnossa.

Tietenkään ei unohdeta niitä lukuisia kosmeettisia lisukkeita, joilla omasta laivasta saa tuunattua entistäkin hienomman näköisen. Uusina tuunattavina kohteina ovat muun muassa ruorit ja kanuunat.

Lisätietoa päivityksestä löytyy pelin kotisivuilta.

Lisää kommentti