The Crew 2:n suljettu betatesti kuun lopussa

Kirjoittanut: iletzu

18.05.2018

Ubisoft on kertonut järjestävänsä suljetun betatestijakson tulevasta The Crew 2 -pelistä. Betajakso alkaa toukokuun 31. päivänä jatkuu aina 4. kesäkuuta saakka. Betaa voi testata PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleilla, sekä PC:llä. Betatestiin voi ilmoittautua osoitteessa www.thecrewgame.com/beta. Suljetun betavaiheen esilataus käynnistyy 29. toukokuuta.

Suljetun betavaiheen aikana pelaajat pääsevät kokemaan pelin ensimmäisen edistymistason kisatessaan neljässä eri kisamuodossa. Näitä ovat katuajot, rallirieha, urheiluveneet ja aerobatics-ilmailu. Maisemat puolestaan vaihtelevat Yhdysvaltojen eri alueilla niin maan, ilman kuin vedenkin osalta. Lisäpiikkiä adrenaliinintäyteiseen kisailuun saadaan Fast-Fav-toiminnolla, jonka avulla pelaaja voi vaihtaa ajoneuvotyypistä toiseen kesken ajamisen. Pelaaja voi esimerkiksi vaihtaa lentokoneella San Franciscon Golden Gate -sillan alla lentämisen veneellä ajamiseen samoissa maisemissa. Näin ajettava ajokki vaihtuu maisemien säilyessä samana.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018.

Lähde: Lehdistötiedote

Lisää kommentti