Turpakäräjät palaavat viimein – Dead Or Alive 6 sai esittelytrailerinsa

Kirjoittanut: MavorsXXX

08.06.2018

Koei Tecmo ja Team Ninja ovat paljastaneet Dead Or Alive-taistelupelisarjan palaavan ensi vuonna. Edellinen pääpelisarjan osa saapui vuonna 2012 edelliselle konsolisukupolvelle, mutta nyt on tullut aika palauttaa tämä erinomainen taistelupelisarja parrasvaloihin. Ytimekkäästi Dead Or Alive 6:ksi nimetystä mätöstä on myös julkaistu ensimmäinen traileri, jonka pääosassa ovat niin ninjat, kuin nyrkkeilijätkin.

Tarkkasilmäiset saattavat myös huomata, että uudistuksena hahmoihin tulee nyt erilaisia naarmuja ja mustelmia taistelun timmellyksessä. Verkkojulkaisu IGN on päässyt jo näkemään peliä hieman lähempää ja se kertookin tulevan pelin seksikkyyden olevan nyt huomattavasti vähäisempää kuin aiemmin ja että pelissä keskitytään enemmän hahmojen realistiseen ulkonäköön.

Dead Or Alive 6 julkaistaan ensi vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. Tarkempaa tietoa ei vielä julkaisupäivästä ole, mutta alustavien tietojen mukaan peli saapuu kauppoihin ”alkuvuodesta”. Pelistä tullaan kertomaan lisää 11. päivä kesäkuuta.

Lähde: Kotaku

Lisää kommentti