Uutta Ghost Reconia tulossa lokakuussa

Kirjoittanut: MavorsXXX

12.05.2019

Ubisoftin pitämässä striimissä paljastettiin uusi Ghost Recon, lisänimeltään Breakpoint.

Tuleva peli sijittuu tarinassaan fiktiiviselle Auroran saarelle, jossa The Walking Deadista ja Punisherista tutun John Bernthalin näyttelemä Cole D. Walker uhkaa maailman turvallisuutta miehittämättömien sotalennokkiensa avulla. Walker esiteltiin jo Ghost Recon: Wildlandsin lisätehtävässä Operation Oraclessa, mutta nyt hahmo tekee isomman roolinsa uuden pelin pääpahiksena.

Ghost Recon: Breakpointista julkaistiin trailerin lisäksi myös pelikuvavideo, jonka mukaan peli tulee sisältämään entistä enemmän sotilaallista selviytymistaktiikkaa, sillä vaurioita voidaan hoitaa nyt erilaisin ruiskin ja sideharsoin, loukkaantuminen vaikuttaa hahmojen tähtäykseen ja liikkumiseen ja mikäli pelihahmo on vakavasti loukkaantunut, ei hän kykene käyttämään pääasettaan lainkaan.

Pelissä tulee olemaan neljä erilaista sotilasluokkaa, joita pystyy vaihtelemaan vapaasti erilaisissa tukikohdissa. Pelin voi pelata läpi kolmen kaverin kanssa, mutta yksinpelissä pelaaja on yksin, sillä bottisotilaita ei tällä kertaa ole mukana. Vihollisryhmänä toimiva Wolves sen sijaan on kovasti koulutettu ja vaarallinen sotilasryhmittymä, jonka jäsenet eivät tule päästämään pelaajaa helpolla.

Mukana tulee tällä kertaa heti alkuun myös PVP-moodi ja se tulee sisältämään myös jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin Ghost Reconissa ollut: Raid-tehtävän.

Ghost Recon: Breakpoint julkaistaan lokakuun 4. päivä PlayStation 4:lle, PC:lle, sekä Xbox Onelle.

Lisää kommentti