Videosarja esittelee The Crew 2 -peliä

Kirjoittanut: iletzu

04.05.2018

Ubisoft on julkistanut The Crew 2 -ajopelistä uuden videosarjan, jossa käydään läpi pelin erilaisia tapoja nauttia vauhdin hurmasta ja liikkumisen vapaudesta. Olipa kyseessä isojen teiden ajamisen rentous, avoimen meren esteettömyys, ilmailun vapaus tai kapeilla kaduilla vauhdin tunne, The Crew 2 tarjoaa työkalut tähän kaikkeen.

Pelin uudessa videosarjassa otetaan tiet haltuun Harley-Davidson Street Glide 2017 -moottoripyörillä ja valloitetaan meret Jaguar Vector V40R -pikaveneillä. Taivaalle puolestaan kiidetään Zivko Edge 540 V3 -pienkoneella ja rantakadut kaahataan Renault Sport Megane R.S. 2018 -automallilla.

Ranskalaisen Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 -ajopeli tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea amerikkalaisen moottoriurheilun hengen uudistetulla maaperällä. Entistä avoimempi pelimaailma tarjoaa kisailun ja tutkimisen vapautta niin yksin- kuin moninpelissäkin aiempaa monipuolisemmilla mahdollisuuksilla. Rannikolta rannikolle löytyy mahdollisuuksia haastaa itseään ja muita kuljettajia ottamaan kisaa toinen toistaan haastavimmissa kisoissa. Mukana ovat niin eksoottiset autot, vauhdikkaat moottoripyörät, tehokkaat veneet kuin taivaalla kiitävät lentokoneetkin. Moottoriurheilu on jaettu neljään eri tyylisuuntaan eli katukisoihin, maastokisoihin, ammattilaiskisoihin ja vapaamuotoiseen freestyle-kisailuun.

The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lähde: Lehdistötiedote

 

 

 

 

Lisää kommentti