The Crew 2 pelattavissa tänä viikonloppuna ilmaiseksi

Kirjoittanut: MavorsXXX

13.12.2018

Viikonloppu vailla puuhaa? Ubisoft tarjoaa siihen hieman viihdykettä, sillä autolentoveneilypeli The Crew 2 on tänä viikonloppuna pelattavissa täysin ilmaiseksi. Pelin kokonainen versio on pelattavissa tästä päivästä sunnuntaihin, eli 13. joulukuuta – 16. joulukuuta.

Mikäli pelistä innostuu eikä malttaisi lopettaa, pelille on annettu myös mojovat alennukset. Pelin normaaliversion hintaa on nimittäin pudotettu jopa -67% ja sen kausipassia -30% alemmas. Alennus jatkuu 20. päivään asti. Ilmaistestin lisäksi peliin on lisätty myös ilmaisautoja, jotka ovat erilaiset pelialustasta riippuen. PlayStation 4-pelaajat pääsevät Maserati Gran Turismo S:n rattiin, Xbox-pelaajat BMW Z4 GT3:een ja PC-pelaajat Ford GT Touringin kyytiin.

Peliin on juuri lisätty uusi PVP-tila, sekä romurallia tarjoileva Demolition Derby-pelimuoto. Peli on muutenkin parhaimmillaan tutussa seurassa, joten kannattaa ilmoittaa asiasta pelikavereille ja viettää viikonloppu tien päällä Pelin latautuessa ja asentuessa kannattaa lukaista vaikkapa Hungrymasterin arvostelu.

Lisää kommentti