The Division 2: Warlords of New York

Kirjoittanut: Etini

20.04.2020

Avoimen maailman online-räiskintä Tom Clancy’s The Division 2 sai keväällä ison laajennuspaketin. Warlords of New York vie pelin tapahtumat nimensä mukaisesti New Yorkiin, josta ensimmäinen osan tapahtumat saivat aikoinaan alkunsa.

Tapahtumat sijoittuvat tällä kertaa Manhattanin eteläpuolelle, jonne pelin ensimmäisessä osassa ei päästy koskaan kurkistamaan.

Pelaaja lähtee viiden rikollisjohtajan perään, jotka ovat linnoittautuneet ympärille Manhattania. Viimeisenä pomona pelaajan tiellä seisoo Aaron Keener, jolla oli sopassa oma lusikkansa jo pelin ykkösosassa.

Tällä kertaa Keenerillä on sormi bioaseen liipamisella. Pelaajan on tarkoitus saada Keener jengeineen pois päiviltä ennen kuin on liian myöhäistä.

Samaan aikaan lisäosan kanssa julkaisunsa saa myös iso päivityspaketti, joka muun muassa sulavoittaa pelin loottaamista sekä selkeyttää pelin gear scorea.

Samalla maksimitaso nostetaan 30:sta 40:een ja sen jälkeen pelaaja pääsee tutustumaan kokonaan uuteen hahmonkehityssysteemiin.

Turboahdettu lisäosa yllättää

Warlords of New York nytkähtää käyntiin heti melkoisella ryhminällä.

Pelaaja laskeutuu helikopterilla New Yorkiin, jossa odottaa hyvin samanlainen tuhon ilmapiiri kuin Washington D.C.:ssä. Samalla pelaaja saa käyttöönsä messevän asearsenaalin sekä tuntuvan tasonnoston.

Heti ensimetreistä asti tuntuu siltä, että Warlords of New York tuo pelin toimintaan mukavasti lisää suoraviivaisuutta ja vaihtelevuutta. Maisemat vaihtuvat tiuhaan ja tehtävissä on yllätyksellisyyttä, mitä emopelistä totta puhuen puuttui. Pomovastuksissa niissäkin tuntuu olevan enemmän luonnetta, vaikka tarinan käsikirjoitus itsessään ei mikään Oscar-tason tuotos olekaan.

Tarinallisten tehtävien lisäksi lisäri tarjoaa paljon pientä puuhasteltavaa, kuten rutkasti erilaisia sivutehtäviä sekä keräiltävää echojen, äänitiedostojen, aseiden ja muiden varusteiden muodossa.

Ikoninen New York näyttää kaiken kaikkiaan pelissä todella hyvältä. Kadut on mallinnettu äärimmäisen yksityiskohtaisesti ja oikean elämän nähtävyyksien tiirailu on antoisaa puuhaa. Pelin näyttävät yön ja päivän vaihtelu pääsevät niin ikään oikeuksiinsa miljoonakaupungin kaduilla.

Toiminnallinen lisäri on onnistunut

Kolmekymppiä kustantava Warlords of New York tarjoaa pelattavaa lisätehtävineen kaiken kaikkiaan kymmenisen tuntia. Warlords of New York näyttää pelistä sen vieläkin toiminnallisemman puolen ja lopputulos on varsin onnistunut.

Lisäri tarjoaa The Divisionin aktiivipelaajille mukavaa lisätekemistä ja on mielestäni varsin hankkimisen arvoinen tuotos pelisarjan faneille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää kommentti